• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Flesje bronwater 50 cl met sportdop

Basisprijs per stuk € 1,65

Promoot jouw bedrijf of merk met een flesje water met sportdop gevuld met 500 ml bronwater. Voorzien van een eigen etiket. Een frisse blik op jouw merk/bedrijf!

Flesje bronwater 50 cl met sportdop

Flesje water 50 cl met sportdop kopen? Met etiket naar eigen ontwerp

Promoot jouw bedrijf of merk met een flesje water met sportdop, voorzien van een eigen etiket. Deel jouw eigen flesjes water uit op een beurs of evenement. Geef bezoekers 'een frisse blik op jouw merk/bedrijf!'

Een flesje bronwater met sportdop is een ideaal product om als giveaway of promotioneel item uit te delen op een beurs of evenement. Of gewoon om als promotionele giveaway in huis te hebben! Om uit te delen aan bezoekers of op tafel te zetten tijdens een meeting bijvoorbeeld.

Dit flesje is gevuld met 500 ml puur natuur zuiver bronwater uit de Celtic Vale bron, in Wales. Het flesje wordt gesloten met een gekleurde kunststof sportdop.

Onze waterflesjes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De Co2 uitstoot zal met 70-80% verminderd worden door gebruik te maken van 100% R-PET.

Personaliseren

Je kunt het uiterlijk van het flesje water zelf samenstellen. Het etiket wordt voorzien van full colour bedrukking, waarvoor je een eigen design kunt aanleveren. Download de werktekening en ga aan de slag!

Uiteraard kunnen wij je ook helpen en op basis van jouw wensen een passend etiket ontwerpen. Deel je wensen en ideeën met ons, dan gaan wij voor je aan de slag. Ons grafische team staat voor je klaar! 

De etiketten zijn voorzien van een 100% kras vaste lamineerlaag. De flesjes zijn hierdoor wel bestand tegen een stootje en blijven mooi wanneer de ontvanger het flesje hergebruikt. 

Gekleurde sportdop

Dit flesje met 500 ml bronwater wordt geleverd met gekleurde sportdop. Hiervoor heb je keuze uit 4 mooie kleuren. De sportdop maakt het flesje een fantastisch promotioneel product voor sportgerelateerde evenementen.

Tip: Match de kleur van het ontwerp met de kleur van de sportdop. Dit zal jouw flesje helemaal afmaken. 

Let op! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van € 35,00.

Flesje bronwater 50 cl met sportdop

Specificaties

Afmetingen H 240 x Ø 60 mm
Gewicht 535 gram
Inhoud 500 ml mineraalwater

Downloads

Flesje bronwater 50 cl met sportdop

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het etiket wordt eenmalig instelkosten van €59,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Flesje bronwater 50 cl met sportdop

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Flesje bronwater 50 cl met sportdop

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
96 € 1,65
168 € 1,22
264 € 0,96
504 € 0,83
1008 € 0,70
2520 € 0,61
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!