• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koeltas Medi

Basisprijs per stuk € 0,00 € 0,00 incl. BTW

Een koeltas in medium (medi) formaat, rijkelijk gevuld met allerlei leuke en lekkere zomerproducten. De inhoud gaat je zeker niet teleurstellen! Een ideaal zomercadeau om te schenken aan je klanten of personeel tijdens de hete zomerdagen. En ook nog eens verpakt in een handige koeltas waarop je ook je eigen logo kunt laten bedrukken.

Koeltas Medi

Koeltas medi

Deze zomer echt verrassend uit de hoek komen met een zomergeschenk dat echt impact gaat maken? Dat doe je met de medi koeltas van Geluk.com. De medi koeltas is rijkelijk gevuld met de leukste en lekkerste zomerproducten om direct mee in de zomerstemming te komen. Van lekkere Pringles chips tot aan een Heineken biertje of een verkoelend Colaatje. Een zonnebril en een strandbal kunnen natuurlijk ook niet ontbreken om de zomer mee af te trappen. Maar dat is nog niet alles... Bekijk de volledige lijst met inhoud hieronder.

Inhoud medi koeltas

Deze medi koeltas is rijkelijk gevuld met allerlei leuke en lekkere zomerproducten. Bekijk alle producten hieronder:

  • Strandbal
  • Zonnebril
  • Zonnebrand *LET OP: Vanwege beperkte beschikbaarheid van de zonnebrand kunnen wij ook een alternatief product leveren.
  • 2x Coca Cola 250ml of 2x Heineken (€1,- meerprijs)
  • Pringles Original of Paprika 165gr
  • Waaier
  • 2x Flugel

Je kunt kiezen uit blauwe of gele accessoires.

Deze koeltas is perfect voor 6 blikjes, maar natuurlijk kan je er ook andere dingen in bewaren. Het tasje is van geweven papier, dus zeer duurzaam! Sluit baar met een klittenband rand en isolatie materiaal van binnen: PE schuim laag.

Bekijk ook:

Medi koeltas personaliseren en A5 kaart toevoegen

Wil je deze handige medi koeltas personaliseren en je logo erop laten bedrukken? Dat kan bij een minimale afname van 150 stuks. Vraag hiervoor wel even een offerte bij ons op. Ook kun je een A5 kaart toevoegen aan de medi koeltas. Deze kaart is groot genoeg voor een persoonlijke boodschap, eigen logo en volledige opmaak in de huisstijl van je onderneming. Zo maak je het geschenk nog persoonlijker. Hoe leuk is dat?

Koeltas Medi

Specificaties

Inhoud Strandbal - Zonnebril - Zonnebrand - Coca Cola 250ml 2x of Heineken - Pringles Original of Paprika 165gr - Waaier - Flugel 2x

Downloads

Koeltas Medi

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Koeltas Medi

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koeltas Medi

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?