Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
Koningsdag

Koningsdag

Op Koningsdag vieren we de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Koningsdag 2022 vieren we op woensdag 27 april. Tijdens deze feestelijke dag viert heel Nederland dat onze Koning jarig. Dit vieren we met o.a. verschillende festiviteiten, festivals, vrijmarkten en het dragen van oranje kleding. Koningsdag is ook de uitgelezen kans om je relaties, klanten of personeel te belonen met een leuk of lekker geschenk. Wij bieden tal van Koningsdag geschenken aan die je ook nog eens helemaal kunt personaliseren en kunt bestellen in zowel kleine als grote oplages.

 • 2 producten

 • Oranje pepermunt 10kg

  Oranje pepermunt 10kg

  Vanaf € 37,50 Excl. BTW
 • Oranje pepermunt in blik

  Oranje pepermunt in blik

  Vanaf € 3,45 Excl. BTW
  Minimale afname: 25

Koningsdag 2022

Koningsdag is een jaarlijks evenement waarop we de verjaardag van Koning Willem-Alexander vieren. Koningsdag vindt jaarlijks plaats op 27 april. In 2022 valt Koningsdag op woensdag 27 april. Op deze mooie, vrolijke en gezellige dag viert heel Nederland de verjaardag van onze koning met allerlei verschillende festiviteiten, festivals, vrijmarkten en door het dragen van oranje kleding. Traditioneel brengt de vorst op deze dag ook een ceremonieel bezoek aan een of meer gemeenten van het land.

Koningsdag geschenken 

Zet je relaties, klanten of personeel in het zonnetje op Koningsdag met een leuk, origineel en vooral lekker geschenk. Wij hebben verschillende verrassende Koningsdag geschenken in ons assortiment om jouw Koningdag tot een succes te maken. Van lekkere snacks tot smakelijke biertjes en vrolijke oranje accessoires. Zo is jouw Koningsdag helemaal compleet en ga je gegarandeert een gezellige dag tegemoet, thuis of op kantoor samen met je collega's.

Geschenkadvies voor Koningsdag

Kom je er zelf niet helemaal uit wat je voor Koningsdag cadeau moet geven? Of welke bedrukking je moet kiezen? Geen probleem! Onze creatieve adviseurs staan dag in dag uit voor je klaar met persoonlijk advies op maat. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen voor een onvergetelijk Koningsdag cadeau voor jouw relaties, klanten of collega's.