Persoonlijk advies

Laat je inspireren en adviseren

Ons creatief team ontwikkelt dagelijks originele concepten naar de wensen van de opdrachtgevers. Alle mogelijkheden van producten, verpakkingen en ontwerpen zijn hen bekend. Op basis van jouw wensen en ideeën wordt een concept uitgewerkt. Wij leveren maatwerk!

Vraag vrijblijvend advies

Van nieuwjaarsreceptie tot kerstattentie. Het jaar rond hebben wij voor iedere gelegenheid wel een passend geschenk. Zo niet, dan bedenken we het gewoon.

kerstblik
advies Rolf

pijltje
Advies nodig? Rolf helpt je graag bij het realiseren van een persoonlijk geschenk dat geheel aansluit op jouw wensen. Of het nu gaat om een paas-, sinterklaas- of kerstgeschenk of een presentje voor één van de vele andere geefmomenten.


Rolf kun je telefonisch bereiken op 078-8907766 of mailen.
Hij helpt je graag verder.

Weg van de plat getreden paden. Out of the Box durven denken en doen! Het juiste moment geeft het kleinste geschenk bijzondere waarde.

persoonlijk geschenkblik
adviseur Pim

pijltje
"Fortune Cookies, Louis van Gaal zou zeggen "that’s another cook". De mogelijkheden van dit koekje zijn namelijk bijna oneindig! Pim neemt je graag mee op reis door dit universum van mogelijkheden. Voor hem is dit gesneden koek."

Mail of bel Pim op 078-8907766.

Leuke producten leveren waar mensen gelukkig van worden. Geluk moet je delen zeggen we bij Fortune Factory!

kweekreep

Esmee

pijltje
Advies nodig?


Vragen? Esmee staat je graag te woord.
Mail of bel Esmee op 078-8907766.

Meedenken over verrassende reclamecampagnes of een persoonlijk product adviseren voor werknemers, wij denken graag mee!

koffieblik

adviseur Ilona

pijltje
Niets is leuker dan een bedrijf te ondersteunen bij de aanschaf van een mooi en geslaagd geschenk! Ilona helpt jou hie graag bij. Ze kent de mogelijkheden en zal je begeleiden tot een uniek geschenk tot stand is gekomen. Je kunt rekenen op een goede en persoonlijke service!

Je kunt Ilona bereiken via 078-8907766 of per Mail.

In alle gevallen ben je bij ons aan het goede adres!

Voor een kleine attentie aan je medewerkers, een originele giveaway voor een beurs of evenement, of een relatiegeschenk rond de feestdagen? Wij helpen je graag verder.

Team Fortune Factory
advies aanvragen

Naam (verplicht)

Bedrijf

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je bericht/idee/vraag

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes