Persoonlijk advies

Paasgeschenken & giveaways voor Pasen

Wil jij paasgeschenken voor personeel of relaties kopen? Kies voor één van onze leuke en originele paasgiften. Een geschenk met Pasen is een leuke manier om verrassend uit de hoek te komen. Zoek een origineel relatiegeschenk voor Pasen. Juist wanneer mensen het niet verwachten kun je met een geschenk enorm veel bereiken. Via Geluk.com kun je je paasgeschenk volledig personaliseren. Neem een kijkje in ons assortiment of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

103 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

103 artikel(en)

Paasgeschenken

Bij Pasen worden ontzettend veel chocalade-eieren en paashazen verkocht. Logische natuurlijk, want het zoeken van eitjes is ontzettend leuk voor de kinderen. Een bakje chocolade-eitjes op bijvoorbeeld de balie, of op tafel, straalt ook de gezelligheid van Pasen uit. Maar met de eitjes en paashazen kun je enorm variëren, daarnaast zijn er nog veel meer soorten Paasgeschenken. Zo worden paasgeschenken geschikt om te versturen als relatiegeschenken. Je vindt de meest originele paasgeschenken op onze website. Heb je een specifieke wens? Neem gerust contact op met ons team. Zij helpen je graag verder!

Verzending

Ook de verzending van je paasgeschenken kun je overlaten aan Geluk.com. We hebben postgeschikte verpakkingen waarmee onze leuke paaspresentjes verstuurd kunnen worden. Bekijk hiervoor de categorie met alle producten voor postmailingen met Pasen. Debnk bijvoorbeeld aan de verzending van een ambachtelijk paastaartje of een verzenddoosje vol met vrolijke paaseitjes. Ook voor de verzending van grotere paaspakketten kun je bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes