• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Medium snoeppot met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 12,25 € 14,82 incl. BTW

Een heerlijke medium snoeppot met paaseitjes om samen van te snoepen! Leuk voor op de balie of in de kantine.

 

Medium snoeppot met paaseitjes

Goed gevulde mediumgrote snoeppot gevuld met paaseitjes

Voor alle snoepkonten onder ons, een kleurrijke medium snoeppot met paaseitjes. Deze snoeppot staat leuk op de balie of in de kantine. Geniet van deze smakelijke paaseitjes... zolang het duurt...

De medium snoeppot met paaseitjes heeft een inhoud van 0,9 liter en is gevuld met 600 gram paaseitjes. Je hebt de keuze uit melk, puur en witte chocolade. Het is ook mogelijk om de paaseitjes in een bepaalde kleur te bestellen. Op deze manier kun je de paaseitjes aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf. Als je de paaseitjes in een bepaalde kleur wilt, neem dan even contact met ons op door hier te klikken.

Maak de medium snoeppot met paaseitjes persoonlijker, met een persoonlijke sticker op de zijkant van de snoeppot. Je kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap, slogan of afbeelding laten afdrukken op de sticker. De stickers worden zijn in full colour en hebben een doorsnede van Ø 90 mm.

Daarnaast is het ook mogelijk om de deksel te bedrukken, dit kan direct op de deksel zelf. Zo kan jouw persoonlijke boodschap nooit meer verwijderd worden van de snoeppot, waardoor het ook ideaal is voor promotie materiaal. Het deksel heeft een bedrukbaar oppervlak van ca. Ø 75 mm.

Onze creatieve afdeling staat voor je klaar om een mooi ontwerp te maken. Liever zelf een ontwerp maken? Download het stramien hiernaast en lever je ontwerp gemakkelijk aan. Laat al je relaties, bezoekers en collega's genieten van deze medium snoeppot met paaseitjes. Als je een adressenlijst aanlevert kunnen wij de snoeppot ook naar andere vestigingen in Nederland en daarbuiten toe sturen.

Medium snoeppot met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 132 x 88 x 130 mm
Gewicht 600 gram
Inhoud ca. 600 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Medium snoeppot met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de snoeppot wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Medium snoeppot met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Medium snoeppot met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 12,25 (€ 14,82 incl. BTW)
100 € 11,75 (€ 14,22 incl. BTW)
250 € 11,25 (€ 13,61 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!