Filter

Paaspakketten

Een mooi paaspakket kopen als geschenk doe je gemakkelijk en snel op onze website. Verras je personeel of je zakenrelaties met een leuk en goed gevuld paaspakket. Al onze paaspakketten zijn te personaliseren met een logo, tekst of geheel eigen ontwerp. Zo geef je een extra persoonlijke gift weg.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 4 producten

Hoog naar laag sorteren

Een origineel paasgeschenk

Geef eens een echt origineel paasgeschenk weg. Met onze paaspakketten laat je pas echt je waardering spreken voor je personeel of voor je zakenrelaties. Al onze paaspakketten zijn te personaliseren met een eigen logo, tekst of geheel eigen ontwerp. Het ontwerp kun je zelf aanleveren maar onze grafische afdeling kan ook een ontwerp maken volledig naar uw wensen.

Vernieuwend assortiment

Het is voor ons belangrijk dat onze relaties elk jaar weer terecht kunnen bij ons. Vandaar dat wij continu aan een origineel en vernieuwend assortiment werken. Ook dit jaar kun je weer de leukste nieuwe paasproducten op onze webshot terugvinden.

Ben je op zoek anar een specifiek geschenk met paaseitjes of heb je nog andere goede ideeën? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs hebben veel ervaring met paasgeschenken en helpen je graag mee om tot een paasgift te komen die helemaal aansluit op jouw wensen!