Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Originele kerstpakketten bedrukt met logo

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket met logo om te bestellen voor je personeel of zakelijke relaties? Geluk.com doet het net even wat anders! Wij maken kerstpakketten persoonlijk en werken met originele producten die je nergens anders vindt. Bekijk ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

 • 13 producten

 • Kerstboek met lekkernijen

  Kerstboek met lekkernijen

  Vanaf € 12,15 € 14,70 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Casual en chic

  Casual en chic

  Vanaf € 14,45 € 17,48 incl. BTW
  Minimale afname: 12
 • Chic Goud

  Chic Goud

  Vanaf € 45,25 € 54,75 incl. BTW
  Minimale afname: 30
 • Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

  Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

  Vanaf € 24,95 € 30,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Maak je eigen winterwijn

  Maak je eigen winterwijn

  Vanaf € 10,95 € 13,25 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Merry goodwine

  Merry goodwine

  Vanaf € 15,95 € 19,30 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Little Christmas

  Little Christmas

  Vanaf € 10,95 € 13,25 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Glüh-it yourself

  Glüh-it yourself

  Vanaf € 12,30 € 14,88 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Foute kersttrui

  Foute kersttrui

  Vanaf € 21,45 € 25,95 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Alleen voor jou

  Alleen voor jou

  Vanaf € 18,95 € 22,93 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Kerstboom & biowijn in kist met eigen opdruk

  Kerstboom & biowijn in kist met eigen opdruk

  Vanaf € 21,95 € 26,56 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Mini Europallet Kerst

  Mini Europallet Kerst

  Vanaf € 13,95 € 16,88 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Ons team helpt je graag bij het samenstellen van een geschenk!

  Category Support Box
  Ook Karina staat voor je klaar!
 • Ollekebolleke oliebollen pakket in blik

  Ollekebolleke oliebollen pakket in blik

  Vanaf € 10,95 € 13,25 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Bestel een kerstpakket voor personeel en relaties

Via onze webshop bestel je snel en eenvoudig persoonlijke en originele kerstpakketten. Onze kerstpakketten zijn speciaal door ons creatieve team samengesteld en het is dé manier om je personeel en zakelijke relaties te laten weten hoe zeer ze gewaardeerd worden.

Het gehele bestel- en personalisatieproces wordt door ons geregeld, je hoeft alleen maar een keuze te maken. We bedrukken het pakket met een persoonlijk ontwerp en eigen logo en bezorgen het waar en wanneer je dat wilt. Wil je liever eerst een offerte, vraag deze dan vrijblijvend aan. Tijdens werkdagen ontvang je binnen 24 uur een offerte.

Heb je specifieke wensen voor jouw kerstpakket? Neem vrijblijvend contact op met ons team. We staan altijd open voor aanpassingen en wensen. In overleg gaan we op zoek naar het perfect kerstpakket. We zijn door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakt kerstpakketten!

Kerstpakketten bedrukken met eigen logo

Wanneer je als bedrijf of organisatie een kerstpakket weggeeft aan je personeel of opstuurt naar een zakelijke relatie is het extra leuk wanneer je er een persoonlijk tintje aan mee geeft. Ook de kerstpakketten lenen zich namelijk uitstekend uit aan een stukje branding. We hebben ons assortiment met dit in gedachte ontwikkelt. Alle kerstpakketten en geschenken zijn te personaliseren met een mooie bedrukking, sticker of kaart met daarop een eigen ontwerp met logo. Zo bestel je dus gemakkelijk een origineel kerstpakket via de webshop met jouw eigen logo en ontwerp hierop. Dit leidt tot ontzettend gave creaties die wij voor onze klanten mogen realiseren.

De kerstpakketten kunnen stuk voor stuk gepersonaliseerd worden op een eigen manier. Dit varieert van stickers, bedrukkingen, labels en kaarten. Het ontwerp kan je altijd helemaal zelf maken, download hiervoor even de werktekening en wees creatief!

Zelf geen tijd of mogelijkheid om een mooi ontwerp te maken voor je kerstpakket? Besteed dit dan uit aan onze grafische afdeling. We hebben al jarenlang ervaring met het ontwerpen van persoonlijke geschenken en pakketten. Stuur je wensen en logo door en onze grafische afdeling maakt een prachtig en aantrekkelijk ontwerp voor je op maat. We sturen altijd eerst een digitale proefdruk, pas na akkoord hierop gaan wij de pakketten produceren.

Unieke kerstpakketten tegen een goede prijs

De term goedkoop willen we niet aan onze pakketten hangen. Onze pakketten hebben een grote attentiewaarde en zijn ‘one of a kind’. Toch zijn onze prijzen zeer toereikend voor elk budget. En hebben we voor iedereen een kerstpakket op maat.

We bieden pakketten in veel vormen en maten aan met een zeer gevarieerde vulling. Zo hebben we voor elk budget een prachtig geschenk dat je kunt bestellen en altijd met jouw logo en design. Heb je een klantenbestand en een vooraf vastgesteld budget? Dan is het altijd handig om contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan het perfecte kerstpakket dat aansluit bij jouw wensen.