Filter

Bestel een origineel kerstpakket

Via onze webshop kun je snel een eenvoudig een origineel kerstpakket online bestellen. Je hebt de mogelijkheid de gewenste leverdatum mee te geven. Zo kunnen wij op basis van jouw wensen de bestelde pakketten tijdig inplannen. Wil je liever eerst een offerte? Geen probleem, die vraag je net zo makkelijk aan. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur een mooie offerte.

Je ontvangt altijd van één van onze medewerkers een orderbevestiging waarin alle belangrijke zaken duidelijk gecommuniceerd worden. Wij kennen het belang van een vlekkeloze levering. Jij wilt niet de verantwoordelijke zijn voor het ontbreken van de kerstcadeaus vlak voor de vakantie, wij ook niet! Persoonlijke aandacht voor jouw bestelling dus.

Onze kerstgeschenken en kerstpakketten worden veelal door ons team ontwikkeld en dit levert de meeste originele ideeën op. Je vindt ze op deze pagina. Heb je speciale wensen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en leg ze aan ons voor. Wij komen in onze kracht als we mogen meedenken over het ontwikkelen van een op maat gemaakt kerstgeschenk of kerstpakket.

Kerstpakketten met eigen ontwerp

Als bedrijf of organisatie is het leuk wanneer je aan een kerstpakket een persoonlijke tint kan meegeven. De cadeaus die je aan het eind van het jaar weggeeft lenen zich goed voor een stukje branding. Wij ontwikkelen ons kerstassortiment op zo’n manier dat een bedrukking van logo, tekst of een hele huisstijl goed mogelijk is. Zo bieden wij dus originele kerstpakketten aan die je ook nog eens helemaal uniek kunt maken door zelf het design aan te leveren. Dit leidt tot ontzettend gave creaties die wij voor onze klanten mogen realiseren.

Wanneer je een goed idee hebt voor het ontwerp van je kerstpakket, maar zelf niet over de middelen beschikt om deze te maken. Dan kun je dit ook over laten aan ons grafisch team. Zij zullen op basis van jouw wensen een mooi ontwerp maken en deze aan je voorleggen. Overigens, of je je ontwerp nou zelf aanmaakt of het aan ons overlaat, wij produceren altijd pas na een akkoord op de digitale drukproef.

Goedkope kerstpakketten

Wij vinden goedkoop eigenlijk niet de beste term voor onze kerstpakketten. Maar door dat wij vanuit onze ervaring met kerstgeschenken pakketjes hebben ontwikkeld die wat kleiner van formaat zijn, zijn onze kerstpakketjes nou eenmaal ook wat beter te betalen.

Natuurlijk bieden wij ook de grotere kerstpakketten aan. Maar voor wie iets leuks en origineels wil weggeven deze feestdagen, met een bepaald budget, hebben wij ook ruime keuze. Dit kan ook handig zijn wanneer je een groot klantenbestand wilt benaderen met een leuk geschenk. Dan speelt budget zeker een rol en zoek je mogelijk naar een net wat goedkoper kerstpakket. Onze postpakketjes kunnen hier een mooie oplossing voor zijn.