Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag wordt de ondernemer bedankt voor zijn lef en doorzettingsvermogen. Het ondernemerschap wordt gevierd! Ondernemers zijn dan ook van ongekende waarde voor onze economie. Zij verdienen het–en dit jaar meer dan ooit- om hier eens bij stil te staan. De dag is ingevoerd in 2016.

Op verzoek van MKB-Nederland hebben wij een speciale geschenklijn ontwikkeld. Bijzondere cadeaus, gifts en kleine attenties. Breng je waardering of ondersteuning tot uiting. De ondernemer uit het Midden en Klein Bedrijf verdient het dit jaar meer dan ooit.

  • 15 producten

Exclusieve MKB Geschenken

In 2020 is Fortune Factory gevraagd om voor de Dag van de Ondernemer, in samenwerking met MKB-Nederland, enkele bijzondere pakketten en geschenken te ontwikkelen. Speciaal voor de Dag van de Ondernemer hebben wij een assortiment samengesteld in het thema van MKB-Nederland. Onze MKB-geschenken zijn uiteraard ook mogelijk te voorzien van een eigen bedrukking of presentatie. Waar nodig kan je ook vragen om de hulp van onze grafische afdeling. Samen gaan wij ervoor zorgen dat de ondernemers ieder jaar in het zonnetje worden gezet!  

Dag van de Ondernemer 2020 

Er zijn veel verschillende redenen waarom Dag van de Ondernemer een belangrijke dag in het jaar is. Eén van die redenen is dat ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, daarnaast zijn zij ook de motor van onze economie. Zo is MKB-Nederland bij elkaar goed voor de werkgelegenheid van zo'n 4,4 miljoen mensen. Dit is dan ook de grote aanleiding voor het organiseren van de Dag van de Ondernemer. Deze speciale dag wordt in 2021 gevierd op vrijdag 19 november. Het is de dag waar alle ondernemers en haar werknemers dat extra steuntje in de rug- en waardering krijgen, want dat verdienen ze!

Robin van Beek

Initiatief van MKB-Nederland

De Dag van de Ondernemer wordt dan ook gesteund en uitgedragen door een netwerk bestaande uit vertegenwoordigers uit diverse lagen tussen politiek en het bedrijfsleven. Denk aan brancheorganisaties, verenigingen, gemeenten, Kamerleden, Europarlementariërs etc. Deze dag wordt in Nederland geïnitieerd door MKB-Nederland. Gezien van het belang van de ondernemers in het land, hopen wij dat deze dag meer en meer bekendheid krijgt.