• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Koffie kweekset in jute zakje

Basisprijs per stuk € 1,40 € 1,69 incl. BTW

Kweek je eigen koffie(plantje)! Dit jute-look zakje met een koffieplant kweeksetje is een ludieke giveaway voor alle koffieliefhebbers!

Koffie kweekset in jute zakje

Kweek je eigen koffie(plantje)! Koffieplant kweeksetje in zakje

Kweek je eigen koffie(plantje)! Een ludieke giveaway voor alle koffieliefhebbers! Met dit kweeksetje kweken jouw collega's zijn/haar eigen koffieplantje. Je moet wel geduld hebben. Het duurt namelijk 3 tot 5 jaar, vanaf het ontkiemen van de koffiebonen, todat de volledig uitgegroeide koffieplant bessen produceert. Zo blijf jij als gever van het cadeau nog lang in beeld bij de ontvanger. 

De koffieplant bonen leveren wij met een potje en een turftabletje. Een kant-en-klare kweekset voor de eerste ontkieming van het plantje. Het kweeksetje verpakken wij in een jute-look zakje, een materiaal met de uitstraling van jute, maar dan van betere kwaliteit. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, bruin en groen. 

Kweek-instructies:

  • Laat de bonen 24 uur weken in water. De boon moet genoeg vocht hebben voordat deze geplant wordt.
  • Plant de boon 1,5-2,5 cm diep in de aarde, met de gleuf van de boon naar beneden. Gebruik schone, luchtige potgrond en zorg dat de bonen vochtig blijven, maar niet nat. 
  • Zorg dat de pant genoeg zon krijgt. Zet de pot binnen voor het raam. De boon zal na 1-3 maanden, afhankelijk van de omstandigheden, beginnen met kiemen. 
  • Er zal nu langzaam een plantje zichtbaar worden. De boon blijft een tijdje bovenop het plantje zitten, maar zal uiteindelijk verschrompelen en er af vallen. 
  • De plant heeft ruimte nodig om te groeien. Zorg dus dat je het plantje tijdig overzet naar een grotere pot. 

Het meegeleverde turftablet bevat voldoende grondstoffen voor de eerste ontkieming. Zet het plantje in een grotere pot met schone potgrond om het verder uit te laten groeien.

Persoonlijk kaartje

Aan het jute zakje bevestigen wij een kaartje. Het kaartje bedrukken wij met een van onze standaard ontwerpen voor de Dag van de Leidster, waar wij naar wens een logo en/of eigen tekst aan toe voegen. Kies in de opties een van de standaard ontwerpen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp kaartje aan te leveren. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Of geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp op maat.

Koffie kweekset in jute zakje

Specificaties

Afmetingen 100 x 150 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud kweekset: potje, cocostablet, zakje koffieplant zaden en groei-instructiekaartje

Downloads

Koffie kweekset in jute zakje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Koffie kweekset in jute zakje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffie kweekset in jute zakje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 1,35 (€ 1,63 incl. BTW)
500 € 1,30 (€ 1,57 incl. BTW)
1000 € 1,27 (€ 1,54 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!