Filter

Kerst mailing - Verstuur kerstgeschenken per post

Verras jouw personeel of relaties deze kerst met een originele kerstkaart. Een vrolijke den, een boom op stand of een boompje per post. Het kan allemaal en wij denken graag met je mee om jou kerstgeschenk nog unieker te maken. Neem gerust contact met ons op om jouw idee te bespreken.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 25

Hoog naar laag sorteren

Een geschenk op de deurmat

Met een geschenk op de deurmat kun je personeel en relaties op een leuke wijze verrassen. Zeker wanneer je dit doet met een geschenk met een boodschap. We hebben hier meerdere leuke producten voor! De boodschap jij bent goud waard. Gebruik hiervoor ons gouden hoefijzer (van Rudolf) of de golden christmas bars. Een blik van waardering met één van onze blikken verpakkingen. Gene inspiratie? Onze adviseurs denken graag mee over een uniek geschenk speciaal voor jouw organisatie!

Verzending

Ook de verzending nemen wij je graag uit handen! Je kunt bij ons een verzendlijst aanleveren en wij zorgen ervoor dat de geschenken bij jouw relaties worden bezorgd. Kies één van de kerstgeschenken die je per post wilt versturen en vraag een offerte aan. Wij maken een mooi voorstel en zullen alles tot in de puntjes regelen.