• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Kerstduo Tony's

Basisprijs per stuk € 12,10 € 14,64 incl. BTW

Niet 1, maar 2 Tony’s Chocolonely kerstrepen in een verzenddoosje. Dit zijn niet zomaar chocoladerepen, maar echte Tony’s kerstrepen. Deze speciale editie repen zijn in de vorm van een kerstboom en hebben echte kerstsmaken: Glühwein, gemberkoekjes en mint candycane.

Kerstduo Tony's

Chocolade mag niet ontbreken!

Tijdens kerstmis mogen bepaalde zaken niet ontbreken. Een heerlijk stuk chocolade is daar zeker één van. Doe deze kerst je medewerkers, klanten of andere relaties een leuk en lekker geschenk cadeau met chocolade. Deze kerstduo Tony’s is zeer geschikt en lekker om uit te delen, want zeg nou zelf: wie houdt er niet van de Tony’s Chocolonely repen. Je kan bij dit geschenk zelf kiezen welke reep je in het doosje terug wilt zien. Je hebt keuze uit melk met gemberkoekjes, glühwein en puur mint candy cane. Welke combinatie je wilt maken ligt helemaal aan jou. Twee dezelfde repen is ook mogelijk!

Verstuur naar verschillende adressen

De Kerstduo Tony’s vind je terug in een bijpassend kerst verzenddoosje. Deze doosjes zijn zo gemaakt, dat ze precies door de brievenbus passen. Je kunt de doosjes heel simpel door ons laten versturen naar losse adressen van bijvoorbeeld je klanten of medewerkers. Scheelt jou een ritje door Nederland! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een ingevuld adressenbestand bij ons aanleveren. Wij geven de geschenken vervolgens mee aan de bezorgdienst en de postbode zorgt ervoor dat het geschenk op de juiste dag bij de ontvanger door de bus floept.

Maak het af met een kaart

Maak dit duo doosje af met een persoonlijke kaart. Hier kan je aan de ontvanger een kerstwens meegeven. Daarnaast is dit de ideale plek om je logo of huisstijl terug te laten komen. Je kan deze kaart zelf opmaken, of dit overlaten aan onze grafisch vormgevers.

Kerstduo Tony's

Specificaties

Inhoud 2 Tony repen naar keuze

Downloads

Kerstduo Tony's

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerstduo Tony's

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstduo Tony's

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 12,10 (€ 14,64 incl. BTW)
100 € 11,95 (€ 14,46 incl. BTW)
250 € 11,80 (€ 14,28 incl. BTW)
500 € 11,65 (€ 14,10 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!