Filter

Dag van de Leraar

Dag van de Leraar

De Dag van de Leraar of Dag van de Leerkracht is een landelijk initiatief om alle leerkrachten een dag in het zonnetje te zetten! Op 5 oktober bedanken wij alle leraren, leraressen, juffen en meesters voor hun inzet, met een leuke giveaway of een origineel cadeau. Op zoek naar een cadeau voor de leerkracht? Wij hebben voor elk budget een passend geschenk: van een blikje met schoolkrijtjes of appelsnoep tot een chocoladereep met eigen wikkel.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 42

Hoog naar laag sorteren

Dag van de Leraar, leerkracht 2019

5 oktober 2019 zetten we alle leraren en leraressen in het zonnetje! We bedanken alle leerkrachten en docenten voor hun inzet het afgelopen jaar. En dit doen we met een persoonlijk presentje of leuk cadeau. Voor elk budget is er een geschenk! Van een rolletje 'Je bent top! drop' tot een grote snoeppot vol Celebrations: Want we hebben wat te vieren! Verras jouw leerkrachten met een unieke cadeau, geheel in de huisstijl van jullie onderwijsinstelling.

Persoonlijk presentje

Voor de Dag van de Leraar en Dag hebben we standaard thema's ontworpen. Kies een thema naar wens en wij voegen het logo van jullie organisatie en/of korte tekst toe. Naast een standaard thema kun je ook een volledig eigen ontwerp aanleveren! Hier willen we je uiteraard ook bij helpen. Geef je wensen en ideeën door en wij maken een passend ontwerp.

Kun je in onze shop niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Er is echt van alles mogelijk.

Nieuwe cadeau's dit jaar

Ieder jaar ontwikkelen wij speciaal voor de dag van de leraar (leerkracht) een aantal nieuwe geschenken. Ook dit jaar hebben we weer leuke producten aan ons assortiment toegevoegd.