• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Een doosje goud

Basisprijs per stuk € 9,20 € 11,13 incl. BTW

Goldmembers opgelet! Dit mag je niet missen: een goud flesje met bubbels verpakt in een chic doosje. Leuk om weg te geven, maar nog veel leuker om te ontvangen.

Een doosje goud

Bottega Prosecco

Een geschenk dat helemaal in het goud thema past. Dit jaar gaan we allemaal voor goud en dat moeten we delen! Proost met elkaar en kijk terug op de mooie dingen van het afgelopen jaar. Dit gouden product is de wereld van Geluk.com in gebracht om anderen te laten weten dat ze goud waard zijn. Aan wie laat jij weten dat ze goud waard zijn? Je personeel of juist je relaties? Verras hen met dit chique pakketje.

Gold

De inhoud van dit doosje mag natuurlijk niet ontbreken. Je vindt namelijk een bubbelige prosecco terug waar je echt even van kan genieten. De Bottega Gold staat bekend om zijn fruitige, stuivende en zachte smaak. Uiteraard is die nu ook onmiskenbaar door zijn glimmende gouden jasje.

Personalisatie mogelijkheden

Het is mogelijk om het doosje zelf een mooi ontwerp te geven. Dit kan vanaf 500 stuks en hiervoor komt een meerprijs bij van €1,- per doosje. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor het doosje. Maak zelf een leuk ontwerp of laat ons je helpen. Onze creatievelingen zitten klaar om jouw wensen uit te werken!

Een doosje goud

Specificaties

Afmetingen 24 cm x 6 cm
Inhoud Bottega Prosecco
Een doosje goud

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Een doosje goud

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Een doosje goud

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
15 € 9,20 (€ 11,13 incl. BTW)
25 € 9,15 (€ 11,07 incl. BTW)
75 € 9,05 (€ 10,95 incl. BTW)
150 € 8,95 (€ 10,83 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!