Direct bestellen

Simpel! Via onze webshop bestel je gemakkelijk je persoonlijke geschenken. Gebruik de opties om je product te personaliseren en bestellen maar! Kom je er toch niet helemaal uit? We helpen je graag telefonisch of via de mail. We beantwoorden je vragen en loodsen je door het bestelproces heen!

Of eerst een offerte aanvragen
Heb je meerdere leuke items gezien en wil je je collega’s overtuigen? Vraag dan vooral een offerte aan. Zo kun je vergelijken en een keuze maken. Heb je net even een ander idee en kun je dit niet in de webshop bestellen? Neem ook dan contact op. Onze creatievelingen staan klaar om je te helpen. Bekijk ons inspiratiebord!

Artikelinformatie

In onze webshop staat bij ieder product een artikelomschrijving. Hierin wordt de samenstelling van het artikel omschreven met eventuele extra opties. Ook wordt hier aangegeven op welke mogelijke manieren het product kan worden gepersonaliseerd. Een sticker, wikkel, directe bedrukking om maar wat opties te noemen.

Wat zijn instelkosten?
Bij een gepersonaliseerd geschenk worden er eenmalige instelkosten gerekend. Dit zijn kosten voor de productie van het drukwerk. Denk aan het maken van drukplaten en het instellen van de drukmachines.

Minimale afname
Op onze webshop gelden, afhankelijk van het product, verschillende minimale afname. De minimale afname is per product standaard ingesteld. Hier kan niet van worden afgeweken.

Personaliseren. En nu?

Echt elk geschenk dat je op onze webshop vindt kunnen wij personaliseren. Met enkel een logo en persoonlijke tekst, een volledig eigen ontwerp, wikkel, sticker, persoonlijk kaartje etc. Om het makkelijk te maken kun je bij veel producten kiezen voor één van onze standaard ontwerpen, waar een logo of korte tekst aan kan worden toegevoegd. Dit kun je aangeven in de opties bij het product. Ga je liever zelf aan de slag? Dat vinden we leuk! Gebruik het stramien dat je bij elk product kunt downloaden om je eigen ontwerp in op te maken.

Bekijk hier hoe je de drukwerkbestanden kunt aanleveren. Let op! Bij het plaatsen van een bestelling is het uploaden van een ontwerp niet verplicht. Dit mag je ook later aan ons mailen. Zo kunnen wij je bestelling alvast in behandeling nemen, terwijl jij nog even de puntjes op de i zet.

Je ontwerp later mailen?

Ben je tevreden over je ontwerp? Dan kun je het digitale bestand mailen door te reageren op je orderbevestiging. Jouw contactpersoon binnen Fortune Factory neemt het dan verder op met de grafische afdeling. De grafische afdeling gaat het ontwerp controleren en zal bij eventuele vragen contact met je opnemen. Wanneer het ontwerp aan de gestelde eisen voldoet ontvang je van hen een proefdruk, ter goedkeuring.

Wij sturen altijd een proefdruk!
Of je nu zelf een ontwerp hebt opgemaakt of het ons hebt laten doen: wij sturen altijd een proefdruk ter controle. Bekijk de proefdruk goed en geef wijzigingen of toevoegingen aan ons door. Je bestelling gaat pas in productie wanneer de proefdruk is goedgekeurd.

Bestanden aanleveren
Voor geschenken met een persoonlijke sticker, wikkel, en dergelijke ontvangen wij graag digitale bestanden, opgeslagen als PDF, Ai, PSD of Jpeg. Voor PSD en Jpeg bestanden geldt een minimale resolutie van 300 DPI. Lever jij je ontwerp in PDF of Ai aan? Dan zou het fijn zijn als je de afbeeldingen insluit en de tekst naar lettercontouren om zet.

Bevestiging

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je een automatische bevestiging, wanneer de order goed is ontvangen. Je bestelling wordt vervolgens door ons handmatig in behandeling genomen. Binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling, ontvang je van ons een orderbevestiging en factuur op het opgegeven e-mailadres. Controleer de orderbevestiging goed en geef eventuele onjuistheden zo snel mogelijk aan ons door.

Klinkt dit ingewikkeld?
Neem contact op met onze creatieve afdeling, daar word je verder geholpen.
E-Mail:verkoop@fortunefactory.nl

Betalen

Een online betaling wordt standaard afgehandeld via Multisafepay. Je kunt bij ons betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal American Express en Mistercash. Tevens kun je betalen op factuur. Wanneer de betaling goed is ontvangen krijg je een automatische bevestiging. Wij verwerken je bestelling vervolgens handmatig en mailen de definitieve orderbevestiging en factuur naar het opgegeven e-mailadres. Een levering vindt plaatst na ontvangst van de betaling.

Betalen op rekening
Voor bestaande en terugkerende klanten bestaat de mogelijkheid op rekening te leveren. De voorwaarden en betalingstermijn stemmen wij persoonlijk met je af.

Voor administratieve zaken
E-mail: info@geluk.com
Bel: +31 (0)78 - 699 08 41