Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Chocoladeletter in flowpack

Chocoladeletters verpakt in een flowpack zijn de perfecte chocoladeletters om uit te delen aan al je personeel en collega's.
Verkrijgbaar in diverse formaten: een schoenletter S van 40 gram en 80 gram en een chocoladeletter van 135 gram in de vormen A t/m Z.
De chocoladeletters zijn gemakkelijk online te bestellen. Geef je voorkeur voor een eigen ontwerp sticker of topkaartje aan, upload je logo en wij verzorgen de rest!

 • 3 producten

 • Schoenletter S en P, 40 gram

  Schoenletter S en P, 40 gram

  Vanaf € 0,85 € 1,03 incl. BTW
  Minimale afname: 60
 • Chocoladeletter S, 75 gram

  Chocoladeletter S, 75 gram

  Vanaf € 1,90 € 2,30 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Chocoladeletter - 135 gram

  Chocoladeletter - 135 gram

  Vanaf € 2,75 € 3,33 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Chocoladeletters in flowback bestellen

De chocoladeletters in flowpack hebben een mooi formaat om uit te delen. Aan klanten en bezoekers of al je personeel en collega's. Van een schoenletter in standaard S vorm tot een grotere letter van 135 gram in de vormen A t/m Z. Voor elk budget is er een passende letter. Kies hoe jij de verpakking wil personaliseren en het is gemakkelijk om chocoladeletters online te bestellen!

Chocoladeletter in eigen verpakking

Deze chocoladeletter worden verpakt in een flowpack met een gouden ondergrond. De verpakking kunnen wij op verschillende manieren personaliseren. Zo kun je kiezen voor een sticker, een topkaartje of voor beide. Voor Sinterklaas zijn er 3 thema's ontworpen. Kies een thema uit upload je logo en eventueel een korte tekst, dan voegen wij die toe aan het ontwerp. Deze thema's hebben we niet alleen bij de chocoladeletters in flowback, maar ook bijvoorbeeld bij onze sinterklaas jute zakken.

Je kunt ook een volledig een eigen ontwerp hebben voor de sticker of het topkaartje. Zo maak je van de chocoladeletter in een flowpack een sinterklaasgeschenk dat volledig past bij jullie huisstijl. Hiervoor zijn twee opties. Ten eerste kun je helemaal zelf aan de slag gaan. Bij elk product vind je de werktekening onder het kopje ‘specificaties’. Vul hier je eigen ontwerp in upload het. Ten tweede kan je de hulp inschakelen van het Geluk.com team. Onze grafisch vormgevers zitten klaar met tientallen ideeën om voor jou een topontwerp te maken!