Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Paaseitjes grootverpakking

Paaseitjes in grootverpakking bestellen? Je bent bij Geluk.com, als paaseitjes groothandel, aan het juiste adres. Bestel snel en gemakkelijk paaseitjes in grote aantallen direct van de website. Kies voor de paaseitjes die jij wilt. Je kan kiezen uit massieve paaseitjes, eitjes met praliné vulling of heerlijke kievitseitjes.

 • 3 producten

 • Massieve paaseitjes mix - 1KG

  Massieve paaseitjes mix - 1KG

  Vanaf € 9,50 € 10,36 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Praline paaseitjes mix

  Praline paaseitjes mix

  Vanaf € 10,95 € 11,94 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Blik met strik - paaseieren 5 KG

  Blik met strik - paaseieren 5 KG

  Vanaf € 45,00 € 54,45 incl. BTW

Paaseitjes in grootverpakking bestellen

Pasen zonder paaseitjes is natuurlijk geen Pasen. En omdat je het meestal niet bij één eitje kan laten, is het handig om een grote voorraad in huis of op kantoor te hebben. Jouw collega’s of klanten zullen hier ongetwijfeld blij mee zijn. Paaseitjes bestellen kan in kleine aantallen, maar ook in grootverpakkingen. Bovenstaand vind je onze grootverpakkingen paaseitjes. Dit zijn grote zakken gevuld met de heerlijke chocolade paaseitjes in bulk die onlosmakelijk verbonden zijn met het paasfeest.

Bestel grootverpakkingen paaseitjes om lekker uit te delen of te verstoppen in mooie paasgeschenkjes.

Paaseitjes grootverpakking voor beurzen en evenementen

Organiseer je een evenement of beurs rond de paasdagen? Dan is het leuk om jouw gasten te verblijden met heerlijke paaseitjes. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers die gratis wat ontvangen, eerder geneigd zijn om je bedrijfsnaam te onthouden. Paaseieren zijn daarom een ideale marketingtool. De paaseitjes grootverpakking zijn ideaal voor het uitdelen op beurzen en evenementen.

Smaken paaseitjes in bulk

Onze paaseitjes in bulk kan je bestellen in 3 verschillende mixen, deze staan hieronder.

 • Massieve paaseitjes: Een mix van de smaken melk, puur, wit. Deze grootverpakking bevat ca. 150 eitjes per kilo.
 • Paaseitjes met praliné vulling: Heerlijke paaseitjes met een krokante hazelnoot- of zachte crème vulling. Hier vind je ca. 110 paaseitjes per kilo terug.
 • Chocolade kievitseitjes: de luxe kievitseitjes wegen wat zwaarder (ongeveer 11 gram) waardoor er ca. 90 eitjes in de grootverpakking van 1 kg passen.

Bestel je liever paaseitjes in een specifieke kleur of met een speciale smaak? Bestel dan onze paaseitjes op kleur »

Paaseitjes groothandel

Als groothandel in paaseitjes kunnen we op korte termijn grootverpakkingen paaseitjes leveren over heel Nederland en België. De minimale afname voor de massieve en praline paaseitjes in grootverpakking is 10 kg. De kievitseitjes zijn te bestellen vanaf 5 kg. Heb jij vragen over bovenstaande paaslekkernijen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zitten klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Fijne pasen!