Persoonlijk advies

Dag van de Verpleging / Zorg

Op de dag van de verpleging of de dag van de zorg wil je je personeel of relaties bedanken en verrassen met een uniek en leuk cadeau. De dag van de verpleging vindt plaats op 12 mei. Vele organisaties hebben wij al geholpen bij het verrassen van bijvoorbeeld hun medewerkers. Ook voor de dag van de zorg leveren wij steeds meer leuke producten geheel in de huisstijl van de organisatie. Wij hebben net als jullie "Hart voor de Zorg" en bieden tal van persoonlijke bedankjes in kleine en grote oplages / budgetten. Bekijk onderstaande producten of neem contact op voor persoonlijk advies. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dag van de verpleging

Op de dag van de verpleging zetten organisaties hun medewerkers in het zonnetje. Terecht, want medewerkers in de zorg werken hard. Wanneer we zorg nodig hebben, staan ze klaar voor ons. Geluk.com heeft een breed assortiment aan producten die personeel in de verpleging een steuntje in de rug kunnen geven. Een bedankje vanuit de organisatie wordt ontzettend gewaardeerd door werknemers. Het hoeft niet groot te zijn, maar maak het persoonlijk. Uit ervaring weten we dat het gewaardeerd wordt door personeel om tijdens de dag van de verpleging iets leuks te ontvangen.

Unieke en originele cadeau's

Met een eigen ontwerp kun je de leukste en unieke cadeau's maken. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitdenken van jouw eigen bedrukking. Desgewenst kan onze grafische vormgeefster een professioneel maar persoonlijk ontwerp maken. Geheel aansluitend op de zorginstelling waar de werknemers actief zijn.

Dag van de zorg

De dag van de zorg is een dag om het grote publiek kennis te maken met de zorg. Veel zorginstellingen ontvangen op deze dag grotere groepen mensen en vinden het leuk om iets van zichzelf mee te geven aan haar gasten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt rolletje pepermunt, of een kweeksetje van een klavertje vier of zonnebloem, met het eigen logo erop.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes