Persoonlijk advies

Stroopwafels in blik

Stroopwafels in blik

Heerlijke Hollandse stroopwafels in blik! Stroopwafelblikken bedrukt met logo en in eigen huisstijl.

* Verplichte velden

€ 5,75

5.75

0.0000

25

1005.3500

2505.2000

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
5.75
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 5-10 werkdagen

Beschrijving

Details

Overheerlijke Goudse stroopwafels in blik! Een typisch Hollands relatiegeschenk om je internationale relaties op een bijzondere manier te verrassen. Maar ook je klanten in Nederland zullen smullen van deze stroopwafels. De stroopwafels worden verpakt in een blik dat je volledig zelf kunt personaliseren, met een dekselbedrukking en eigen ontwerp wikkel.

Stroopwafels in blik met logo en in eigen huisstijl

De stroopwafels in blik worden voorzien van een full colour wikkel. Download het stramien en lever je eigen ontwerp wikkel aan of laat ons je helpen.  Denk aan een typisch Hollands ontwerp en verwerk hierin jullie eigen huisstijl en logo. De bedrukking van het blik leent zich uitstekend voor het communiceren van een persoonlijke boodschap! Of het aankondigen van belangrijk nieuws, een evenement of open dag.

Voor V-Marine Fuels en Cuba Travel Network bedrukten wij stroopwafelblikken met  een Delfts blauwe print, ieder in hun eigen huisstijl. Bekijk deze cases en laat je inspireren!

Het deksel van het blik kan voorzien worden van een directe bedrukking in full colour. Plaats hier bijvoorbeeld jullie logo, bedrijfsnaam, website, slogan, etc.

Vanaf 500 blikken kun je er voor kiezen om het volledige blik te voorzien van een directe bedrukking. Een relatiegeschenk met een lange bewaarwaarde, zeker wanneer het blik bedrukt is met een bedrukking die niet te verwijderen is. Dit deden we al voor Cuba Travel Network. Bekijk de stroopwafelblikken hier.

Het blik kan nog jarenlang gevuld gebruikt worden! Een leuk idee om jaarlijks je internationale relaties en klanten te verrassen met een navulling. We leveren ook mini stroopwafels en andere typische Hollandse lekkernijen als drop, pepermunt en speculaas.

Specificaties stroopwafelblikken

De stroopwafelblikken zijn verkrijgbaar in zilver en wit en hebben een doorsnee van Ø95 mm en zijn 110 mm hoog.

We kunnen de volledige verzending van de stroopwafelblikken uit handen nemen. Geef ons een adressenbestand en wij zorgen dat de stroopwafels in blik op tijd geleverd worden. Of het nu een grote levering in Cuba is of we een blik moeten sturen naar iedere vestiging in Nederland, wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een kleine attentie? We leveren ook een kleiner stroopwafelblik!  In dit blikje verpakken wij 5 stroopwafels. Ook dit blik voorzien wij van een wikkel, waarvoor je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Het deksel kan je, evenals het grote stroopwafelblik, laten bedrukken of je kunt kiezen voor een deksel met een venster! Het stroopwafelblikje heeft een doorsnee van Ø107 mm en een hoogte van 65 mm. Let op: Voor de stroopwafels in de kleinere blikken geldt dat ze het lekkerst zijn als je ze binnen 6 weken opeet. 

Laat je internationale zakenrelaties genieten van deze typisch Nederlandse lekkernij: stroopwafels in blik!

Extra informatie

436.0000

Afmetingen: Ø95mm x hoogte 110mm
Gewicht:
Inhoud: 10 stroopwafels (ca. 320 gram)
Houdbaarheid: 6 maanden
Downloads
pdf Label blik 5 - 303 x 92 mm (240.77 KB) Download
pdf Deksel blik 5 - (493.49 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het deksel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
25 € 5,75
100 € 5,35
250 € 5,20
 • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
 • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

 • Downloads
  pdf Label blik 5 - 303 x 92 mm (240.77 KB) Download
  pdf Deksel blik 5 - (493.49 KB) Download

  Geluk.com is onderdeel van

  betaalmethodes