• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Stroopwafels in blik

Basisprijs per stuk € 8,35 € 10,10 incl. BTW

Heerlijke Hollandse stroopwafels in blik! Stroopwafelblikken bedrukt met logo en in eigen huisstijl.

Wit (niet leverbaar)
Stroopwafels in blik

Hollandse stroopwafels in prachtig blik naar eigen ontwerp

Overheerlijke Goudse stroopwafels in blik! Een typisch Hollands relatiegeschenk om je internationale relaties op een bijzondere manier te verrassen. Maar ook je klanten in Nederland zullen smullen van deze stroopwafels. De stroopwafels worden verpakt in een blik dat je volledig zelf kunt personaliseren, met een dekselbedrukking en eigen ontwerp label.

Stroopwafels in blik met logo en in eigen huisstijl

De stroopwafels in blik worden voorzien van een full colour label. Download het stramien en lever je eigen ontwerp label aan of laat ons je helpen. Denk aan een typisch Hollands ontwerp en verwerk hierin jullie eigen huisstijl en logo. De bedrukking van het blik leent zich uitstekend voor het communiceren van een persoonlijke boodschap! Of het aankondigen van belangrijk nieuws, een evenement of open dag.

Voor V-Marine Fuels en Cuba Travel Network bedrukten wij stroopwafelblikken met  een Delfts blauwe print, ieder in hun eigen huisstijl. Bekijk deze cases en laat je inspireren!

Het deksel van het blik kan voorzien worden van een directe bedrukking in full colour. Plaats hier bijvoorbeeld jullie logo, bedrijfsnaam, website, slogan, etc.

Vanaf 1000 blikken kun je er voor kiezen om het volledige blik te voorzien van een directe bedrukking. Een relatiegeschenk met een lange bewaarwaarde, zeker wanneer het blik bedrukt is met een bedrukking die niet te verwijderen is. Dit deden we al voor Cuba Travel Network. Bekijk de stroopwafelblikken hier.

Het blik kan nog jarenlang gevuld gebruikt worden! Een leuk idee om jaarlijks je internationale relaties en klanten te verrassen met een navulling. We leveren ook mini stroopwafels en andere typische Hollandse lekkernijen als drop, pepermunt en speculaas.

Specificaties stroopwafelblikken

De stroopwafelblikken zijn verkrijgbaar in zilver en wit en hebben een doorsnee van Ø95 mm en zijn 110 mm hoog.

We kunnen de volledige verzending van de stroopwafelblikken uit handen nemen. Geef ons een adressenbestand en wij zorgen dat de stroopwafels in blik op tijd geleverd worden. Of het nu een grote levering in Cuba is of we een blik moeten sturen naar iedere vestiging in Nederland, wij helpen je graag!

In dit blikje verpakken wij 10 stroopwafels. Ook dit blik voorzien wij van een label, waarvoor je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Het deksel kan je, evenals het grote stroopwafelblik, laten bedrukken of je kunt kiezen voor een deksel met een venster! Het stroopwafelblikje heeft een doorsnee van Ø107 mm en een hoogte van 65 mm.

Laat je internationale zakenrelaties genieten van deze typisch Nederlandse lekkernij: stroopwafels in blik!

Stroopwafels in blik

Specificaties

Afmetingen Ø99mm x hoogte 110mm
Gewicht 436 gram
Inhoud 10 stroopwafels (ca. 320 gram)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Stroopwafels in blik

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het deksel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Stroopwafels in blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Stroopwafels in blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,35 (€ 10,10 incl. BTW)
100 € 8,10 (€ 9,80 incl. BTW)
250 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
500 € 7,80 (€ 9,44 incl. BTW)
750 € 7,75 (€ 9,38 incl. BTW)
900 € 7,65 (€ 9,26 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!