Persoonlijk advies

Wie zijn wij?

De naam zegt het al: Fortune Factory, een bedrijf waar geluk een bijzondere betekenis heeft. Het is dan ook niet voor niets dat onze hoofdwebsite geluk.com is genoemd. Fortune Factory is dé specialist voor promotionele food/beverage artikelen. Gepersonaliseerd met een unieke verpakking en/of bedrukking. Naast promo snoep voor beurzen, evenementen en campagnes is Fortune Factory gespecialiseerd in geschenken en weggevertjes voor thema- en feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst en Dag van de Leraar. Dit uitgebreide assortiment vind je in onze diverse thema webshops:

geluk.com - blikken.nl  - banketletters.nl – minikerstboom.nl - paasgeschenken.nl

Fortune Factory Salesteam


Geluk vermenigvuldigt zich door het te delen! Daarom leveren wij al tientallen jaren de leukste relatiegeschenken en giveaways voor personeel, collega’s, klanten en relaties. Of je nu een weggevertje zoekt voor een beurs of evenement, of gewoon een bedankje voor een bijzondere gelegenheid, feest- of themadag. Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies en unieke producten.

Altijd verrassend!

Dat herken je in al onze producten, gesprekken en adviezen. Wij beseffen maar al te goed dat het uitdelen van onze producten een verrassingseffect moet hebben. De glimlach van jouw relatie is heel wat waard. Daarom geen dertien in een dozijn producten, maar altijd een op maat gemaakte attentie, waarmee jij gegarandeerd gaat verrassen.

E-CommerceteamVan goed idee naar giveaway

We maken op maat gemaakte, originele relatiegeschenken. Kies een product of samenstelling en laat de geschenken personaliseren met een unieke verpakking en/of bedrukking.  Je bestelt je bedankjes snel en eenvoudig op geluk.com.

Voor specifieke wensen en vragen staan wij voor je klaar! Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan! Meedenken is onze lust en leven.

Groepsfoto Productie en LogistiekJe bent bij ons aan het juiste adres

Wij hebben een volledig assortiment van promo snoep, koek en chocolade, bedrukt met een eigen logo of tekst. Van chocolade met een reliëf en pepermunt met eigen logo, tot lekkernijen verpakt in diverse varianten bedrukte blikken, snoeppotten en geschenkdoosjes. Je kunt het allemaal bij ons regelen.

Bijzondere verpakkingseisen? Van snoeppot tot blikken en van postmailing tot Sales promotion gifts. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een succesvolle en smaakvolle promotie.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes