Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Speculaaspoppen, koek & taart bestellen

Speculaaspoppen, gevulde speculaas en speculaastaartjes, verpakt in diverse geschenkverpakkingen. Van een geschenkblik met eigen bedrukking tot een postgeschikt verzenddoosje. Verras al je klanten op 5 december met een speculaastaartje op de deurmat!

 • 8 producten

 • Sint's speculooskoek in blik

  Sint's speculooskoek in blik

  Vanaf € 5,84 € 7,07 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Speculaaspop 250 gram

  Speculaaspop 250 gram

  Vanaf € 3,50 € 4,24 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Roomboter speculaaspop van 250 gram

  Roomboter speculaaspop van 250 gram

  Vanaf € 9,99 € 12,09 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Roomboter speculaaspop van 500 gram

  Roomboter speculaaspop van 500 gram

  Vanaf € 12,99 € 15,72 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Sint's Speculaastaartje in blik

  Sint's Speculaastaartje in blik

  Vanaf € 7,95 € 9,62 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Gevulde speculaasstaaf

  Gevulde speculaasstaaf

  Vanaf € 6,45 € 7,80 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • SpecuKlaas thee in glazen tube

  SpecuKlaas thee in glazen tube

  Vanaf € 2,90 € 3,51 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • SpecuKlaas of Stroopwafel thee in Blik - 100 gram

  SpecuKlaas of Stroopwafel thee in Blik - 100 gram

  Vanaf € 7,85 € 9,50 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Speculaaspoppen

Speculaaspoppen gemaakt van echte roomboter... en dat verschil proef je! Speculaaspoppen van banketbakkers kwaliteit, versiert met amandelsnippers en per stuk verpakt in een mooie geschenkverpakking in Sinterklaas stijl. Daarnaast kunnen we de geschenkverpakking voorzien van een sticker met het bedrijfslogo en eventueel een korte, persoonlijke boodschap. Zo laat jij op 5 december je waardering blijken aan al het personeel, je collega's, klanten en relaties. Zij zullen smullen van deze klassieke Sinterklaas lekkernij!

Onze speculaaspoppen zijn verkrijgbaar in twee maten: een speculaaspop van 30 cm (250 gram) en een extra grote van wel 45 cm (500 gram).

Gevulde speculaas

Schenk klanten en collega's niet zomaar speculaas als lekkernij, maar kies voor een luxere variant: gevulde speculaas. In onze webshop vind je de welbekende gevulde speculaasstaaf, verpakt in een mooie, rode geschenkverpakking. Die wij eventueel kunnen voorzien van een sticker met persoonlijke boodschap en een bedrijfslogo.

Maar wat dacht je van een unieker geschenk? Sint's speculaastaartje. Een ambachtelijk gebakken taartje, verpakt in een mooi geschenkblik. Een bijzonder geschenk waarmee je gaat opvallen deze Sinterklaas! Het geschenkblik voorzien wij van een bedrukking in jullie eigen huisstijl. Of kies een van onze standaard Sinterklaas ontwerpen, dan voegen wij een logo en persoonlijke boodschap toe aan het ontwerp. Zo geef jij altijd een op maat gemaakt en persoonlijk geschenk!

Speculaas als sinterklaasgeschenk

De zoektocht naar een sinterklaasgeschenk is altijd weer een opgave. Op zoek naar een uniek, verrassend geschenk? Ga dit jaar niet voor een chocoladeletter of banketstaaf, maar speculaas! Van klassieke speculaaspop groot of klein, een heerlijke gevulde speculaasstaaf tot een speculaastaart in luxe geschenkblik. Voor elk budget een passend sinterklaasgeschenk van speculaas.

Postgeschikte verpakking

Het speculaastaartje is niet alleen verkrijgbaar in een geschenkblik, maar ook in een postgeschikt verzendoosje. Zo verras jij klanten en collega's met een taartje op de deurmat! Dat is nog eens een bijzonder cadeau op 5 december. Het speculaastaartje wordt verpakt in een speciaal doosje dat perfect door de brievenbus past. Voeg een Sinterklaas kaart toe aan het doosje en laat hierop jouw Sinterklaasgedicht of persoonlijke boodschap achter.

Sint's speculaastaartjes zijn ook verkrijgbaar in andere varianten, zoals: Roomboterkoek, Schwarzwalder Cake, Appelkruimeltaart en Notentaart.