Persoonlijk advies

Greengifts: duurzame relatiegeschenken met eigen bedrukking

Greengifts als geschenk of giveaway worden altijd goed ontvangen. Greengifts kunnen goed gecombineerd worden met de thema´s duurzaamheid en gezondheid. Maar ook als gelukswens, bijvoorbeeld met het klavertje vier, kunnen ze goed gebruikt worden. Zaadjes, bloemetjes en plantjes kunnen op veel leuke en originele manieren met een persoonlijke boodschap gecombineerd worden.

Alle greengifts in ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Laat de band met je relaties groeien met een duurzaam geschenkje in je eigen huisstijl. Dit wordt door iedereen goed ontvangen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41 artikel(en)

Een greengift om het verschil te maken

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenk of een leuke giveaway en je wilt eens wat anders doen, dan kan een greengift de uitkomst zijn. Wij hebben diverse groene relatiegeschenken in ons assortiment. De greengifts hebben diverse voordelen.

  • Leverbaar met boodschap of in eigen huisstijl
  • Attentiewaarde voor jouw bedrijf zolang de plantjes bloeien
  • Duurzaam cadeau
Niet alleen het plantje zal bloeien, maar ook de relatie met je klanten. Bekijk ons aanbod, zit er niks voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou denken we na over een uniek en duurzaam geschenk dat aansluit op jouw organisatie.

Verras relaties ook per post met een duurzaam relatiegeschenk

Natuurlijk doen onze greengifts het goed als giveaway aan bezoekers van het bedrijfspand of op beurzen. Maar deze groene geschenken kunnen ook per post verstuurd worden. Zo leent ons product 'klavertje vier per post' zich uitstekend om te verzenden naar meerdere relaties. Maar ook ons 'Ik vind je leaf' brief is een uniek en erg leuk geschenk voor over de post. De verzending kunnen wij ook voor je regelen. Vraag hiervoor een offerte aan.

Geluk.com is onderdeel van