• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

Basisprijs per stuk € 3,05 € 3,69 incl. BTW

Zoekende naar een leuke, niet al te grote kerstattentie waar de ontvanger écht wat aan heeft? Dit kerstcadeautje is dan precies wat je zoekt! Het is een kerstboomstekje in een leuke glazen tube. Om de tube kan je vervolgens ook nog eens een leuk helemaal zelf ontworpen kaartje toevoegen. Zo heb je een persoonlijk geschenkje dat uitgroeit tot een echte kerstboom.

Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

Kerstboom stekje in glazen tube met eigen label

Verras jouw relaties, klanten of bezoekers met een leuke, originele en kleine kerstattentie. Dit leuke kerstboompstekje groeit uit tot een echte kerstboom. Zo blijf jij, als gulle gever, nog lang onder de aandacht bij klant / collega. Het boompje zal namelijk altijd doen denken aan de gever.

Dit kerstgeschenkje is een leuke giveaway voor bijvoorbeeld evenementen of een kerstdiner, maar het is ook inzetbaar als kerstgeschenk voor medewerkers en klanten.

Kerstboom stekje in reageerbuisje

Het kerstboom stekje wordt met kluit verpakt in een glazen reageerbuisje. Het buisje wordt gesloten met een kurkendop. Het boompje is ca. 15 cm groot en 15 maanden oud. 

De ontvanger kan het stekje uit het buisje halen en overpoten in een pot en later in de volle grond. Met een beetje water, liefde en aandacht groeit dit boompje uiteindelijk uit tot een echte kerstboom! Al die jaren blijf jij als gever in beeld bij de klant of je collega.

Persoonlijk kaartje

Naar wens bevestigen wij aan de reageerbuisjes een persoonlijk kaartje. Dit kaartje wordt full colour bedrukt en kun jij volledig naar wens vormgeven. Je hebt de keuze uit een standaard kaartje of een kaartje in de vorm van een kerstboom. Je kunt kiezen voor kaartjes met enkelzijdig bedrukking met groei-instructies.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een eigen ontwerp kaartje. Geef je wensen aan in bovenstaande opties. Let op: eigen bedrukking op kerstboom kaartje kan pas vanaf 200 stuks.

Heb je graag een dubbelzijdig bedrukt kaartje? Neem hier dan contact voor op!

Wil je de groei-instructies toevoegen aan je eigen ontwerp? Vraag deze dan even op door te mailen naar dtp@geluk.com

Het kaartje wordt met een rood lintje aan het boompje in buisje geknoopt.

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

Specificaties

Afmetingen 15 cm
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Personaliseer het kaartje met een enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Eenmalige instelkosten voor het bedrukken van de kaartjes bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,05 (€ 3,69 incl. BTW)
100 € 2,80 (€ 3,39 incl. BTW)
250 € 2,65 (€ 3,21 incl. BTW)
500 € 2,55 (€ 3,09 incl. BTW)
1000 € 2,45 (€ 2,96 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!