• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Boom in glazen tube - Let it Grow!

Basisprijs per stuk € 3,05

Op zoek naar een originele, maar kleine attentie? Dit kerstboomstekje groeit binnen een aantal jaar uit tot een echte kerstboom. Een geschenk waarmee de gever nog lang onder de aandacht blijft.

Boom in glazen tube - Let it Grow!

Kerstboom stekje in glazen tube met eigen label

Op zoek naar een originele, maar kleine attentie? De ontvanger van dit kerstboomstekje zal blij verrast zijn! Een stekje van de echte kerstboom, die binnen een aantal jaren uitgroeit tot een heuse kerstboom. Zo zorgt dit geschenk ervoor dat jij, als gever, nog lang onder de aandacht blijft bij klant en/of collega.

Het kerstboomstekje is een leuke giveaway om te schenken op een evenement of (kerst)diner, maar ook inzetbaar als bedankje voor klanten en bezoekers. 

Kerstboom stekje in reageerbuisje

Het kerstboom stekje wordt met kluit verpakt in een glazen reageerbuisje. Het buisje wordt gesloten met een kurkendop. Het boompje is ca. 15 cm groot en 15 maanden oud. 

De ontvanger kan het stekje uit het buisje halen en overpoten in een pot en later in de volle grond. Met een beetje water, liefde en aandacht groeit dit boompje uiteindelijk uit tot een echte kerstboom! Al die jaren blijf jij als gever in beeld bij de klant of je collega.

Persoonlijk kaartje

Naar wens bevestigen wij aan de reageerbuisjes een persoonlijk kaartje. Dit kaartje wordt full colour bedrukt en kun jij volledig naar wens vormgeven. Je hebt de keuze uit een standaard kaartje of een kaartje in de vorm van een kerstboom. De kaartjes worden standaard enkelzijdig bedrukt met groei-instructies.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een eigen ontwerp kaartje, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Geef je wensen aan in bovenstaande opties.

Het kaartje wordt met een rood lintje aan het boompje in buisje geknoopt.

Boom in glazen tube - Let it Grow!

Specificaties

Afmetingen 15 cm
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Boom in glazen tube - Let it Grow!

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Laat de achterkant van het instructiekaartje bedrukken met een persoonlijke kerstboodschap of jouw bedrijfslogo. Of lever een volledig eigen ontwerp kaartje aan.
Eenmalige instelkosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Boom in glazen tube - Let it Grow!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Boom in glazen tube - Let it Grow!

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,05
100 € 3,00
250 € 2,90
500 € 2,84
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!