Filter

Chocoladeletters

Heerlijke en eerlijke chocoladeletters bestellen: van schoenletters in A t/m Z tot een chocoladeletter in een volledig eigen ontwerp doosje. Om uit te delen aan al het personeel of om op te sturen naar klanten en relaties. Het meest complete assortiment chocoladeletters van Nederland! Je kunt bij ons chocoladeletters bestellen in grote en kleine aantallen, voor elk budget en in alle smaken: van melk, puur en wit tot luxe vullingen en versieringen. Al onze chocoladeletters zijn UTZ certified.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 29

Hoog naar laag sorteren

Chocoladeletters / Schoenletters

De schoenletter is de kleinste variant chocoladeletter in ons assortiment. De perfecte afmeting om als giveaway uit te delen aan alle collega's en personeel rond de Sinterklaasdagen. De kleinste schoenletter is alleen verkrijgbaar in de vorm S, dat zorgt voor een stuk minder stress! Een maat groter, de 80 gram chocoladeletter, is verkrijgbaar van A t/m Z. Bestel online schoenletters, in een geschenkdoosje op transparante flowpack met een topkaartje.

Chocoladeletters bestellen van A t/m Z

Van A t/m Z, in melk, puur, wit en verpakt in een doosje of flowpack met topkaartje, per stuk of drie letters in een sleeve. Ons assortiment chocoladeletters heeft oneindig veel mogelijkheden. Ook voor chocoladecijfers ben je bij ons aan het goede adres. Een origineel relatiegeschenk voor een jubileum of verjaardag.

Eigen logo of ontwerp bedrukking

Al onze chocoladeletter geschenken en giveaways kunnen wij personaliseren met een sticker, topkaartje of inlay kaart. Maar ook een eetbaar logo op de de chocoladeletter en een volledig eigen ontwerp geschenkverpakking is mogelijk. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of ons creatieve team inschakelen. Geef dan je wensen en ideeën aan ons door en wij maken een passend ontwerp.

Benieuwd hoe je chocoladeletters maakt en decoreert?
Bekijk hieronder een video waarin onze banketbakker laat zijn hoe hij de letters maakt.