• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocoladeletter S in blik, 75 gram

Basisprijs per stuk € 4,45 € 5,38 incl. BTW

Sint en Piet zaten te denken, wat ze jou konden schenken. Ze kozen deze chocoladeletter S in blik, want die verdien jij dubbel en dik!

Beperkte voorraad. Vraag een offerte aan.

Chocoladeletter S in blik, 75 gram

Chocoladeletter S in bedrukt blik

Verstop deze 'chocoladeletter S in blik, 75 gram' in de bureaulade van al jouw collega's! Een leuk geschenk om jouw waardering mee te uiten.

Bedrukking op het deksel

Dit mooie A6 blik wordt voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. Je kunt bijvoorbeeld jouw logo, slogan of een persoonlijke boodschap op het blik laten drukken. Het blik is gevuld met een melkchocoladeletter S van 75 gram (UTZ certified). De letter is verpakt in een transparant flowpack en ligt op een bedje van roodkleurige sizzle. Een feestelijk geheel!

We bieden 3 opties aan voor de dekselbedrukking, Je kunt kiezen tussen uit de volgende 3 opties:

  • Optie A - Plaats een logo op het deksel.
  • Optie B - Bij deze optie kun je een logo én korte tekst op het deksel laten plaatsen.
  • Optie C - Dit is een full color én all-over bedrukking. Hier kun je zelf een ontwerp voor maken of deze laten ontwerpen.

Het blik

De kleur van het blik is Silver Finish. Je kunt zelf een uniek ontwerp maken voor de 'chocoladeletter S in blik, 75 gram'  maar wij kunnen dit ook voor je doen. Als je zelf aan de slag gaat met jouw ontwerp, bekijk dan hiernaast het stramien. Hierin vind je de afmetingen en bestandstype waaraan jouw ontwerp moet voldoen. 

Heb je wel ideeën, maar kan je onze hulp gebruiken voor de uitvoering? Upload dan hierboven het logo en jouw wensen. Ons creatieve team gaat hier dan mee aan de slag!

Doordat je de 'chocoladeletter S in blik, 75 gram' een persoonlijk tintje geeft, heeft het een langere bewaar-waarde! Dus, zodra jouw collega's en/of relaties dit blik hebben leeggesnoept, zullen zij het blikje vast nog wel bewaren. Stop er bijvoorbeeld, pennen, paperclips, snoepjes etc. in!

Onze pieten kunnen de 'chocoladeletter S in blik, 75 gram' op 1 locatie afleveren, maar indien gewenst leveren zij jouw bestelling ook op meerdere locatie af! Handig als jouw bedrijf meerdere vestingen heeft of jouw relaties door het hele land zitten! 

Chocoladeletter S in blik, 75 gram

Specificaties

Gewicht 75 gram
Inhoud 75 gram melkchocolade
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Chocoladeletter S in blik, 75 gram

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van jet blikje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocoladeletter S in blik, 75 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladeletter S in blik, 75 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
250 € 4,35 (€ 5,26 incl. BTW)
500 € 4,25 (€ 5,14 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!