Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerst chocolade

Geef voor deze heerlijke periode een cadeau van heerlijke kerst chocolade. Verras je personeel of relaties met een kerstgeschenk met een persoonlijke boodschap. Verwonder ze in 'the most wonderfull time of the year'. Bekijk hieronder onze chocoladeproducten speciaal voor kerst. Heb je zelf ideeën voor een leuk kerstproduct? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee!

  • 21 producten

Chocolade als geschenk voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen in de decembermaand kiezen veel bedrijven er voor om geschenken weg te geven aan personeel en relaties. Met onze cadeau's van kerstchocolade worden de feestdagen extra gezellig. Bij al onze producten is het mogelijk om een persoonlijke boodschap mee te geven. Blikjes kunnen bedrukt worden en aan zakjes bevestigen we topkaartjes. Bij chocolade is het ook vaak mogelijk om een tekst of logo-opdruk op te chocolade te zetten. Zo wordt jouw kerstboodschap wel heel persoonlijk.

Verstuur je chocoladegeschenken per post

Tijdens de feestdagen krijgen wij regelmatig het verzoek om geschenken per post te versturen. Ook wanneer het chocoladeproducten betreft. Hierbij is het van belang dat het juiste verzendmateriaal wordt gekozen. Dankzij onze ervaring met deze producten en het verzenden ervan zijn wij dé partner voor het versturen van chocoladeproducten als chocoladekerstkaarten. Ook andere producten verzenden wij graag voor je naar je relaties of medewerkers. 

Laat je adviseren voor een origineel kerstgeschenk

Zoals eerder vermeld helpen wij je graag met een persoonlijk advies. Regelmatig denken wij samen met onze klanten een geweldig kerstcadeau uit. Dit resulteert dan in een origineel kerstgeschenk. Uiteraard kun je een doos bonbons geven. Maar diezelfde bonbons kun je bedrukken, persoonlijk verpakken en voorzien van een verrassend element. Dat geldt voor alle kerstgeschenken, dus ook voor de kerst chocolade. Bel ons of neem per e-mail contact op. Wij nemen je graag mee in de wonderwereld van de kerst.