Leveringsvoorwaarden

De kosten van een bestelling dienen voor levering te zijn voldaan. Bij regelmatige bestellingen is het mogelijk om een debiteurennummer aan te vragen, waarmee op rekening kan worden gekocht.

Levertijden

'Wat is jullie levertijd?' is één van de meest gestelde vragen. Het is onmogelijk deze vraag eenduidig te beantwoorden. Zo kan de levertijd afhankelijk zijn van het seizoen, de productieplanning, het bestelmoment, de omvang van de bestelling en uiteraard het betreffende product.

Bij het plaatsen van een bestelling kun je een gewenste leverdatum aangeven. Met het verwerken van de bestelling houden we hier rekening mee.

Om stress en teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om tijdig te bestellen. Houdt hierbij rekening met een productietijd van circa 10 werkdagen. Zijn de exacte aantallen nog niet duidelijk of is het ontwerp nog niet klaar? Geen probleem. De productie wordt pas in gang gezet nadat het ontwerp is ontvangen, is gecontroleerd en je een akkoord hebt gegeven op de proefdruk. Tot die tijd kunnen aantallen nog gewijzigd worden.

Indicatie verzendkosten

De verzendkosten worden gebaseerd op het bestelvolume en het gewicht van de zending. Wil je een indicatie krijgen van de verzendkosten, vraag dan gerust een offerte aan. In de offerte staan de exacte verzendkosten vermeld.

Verzending is een belangrijk onderdeel van de levering. Hieraan besteden wij dan ook de grootste zorg. Onderstaand vind je een indicatie van de verzendkosten die wij voor de verschillende bezorgopties hanteren.

Bezorging op één adres

  • Een standaard verzending kost €14,50 per levering.
  • Kwetsbare producten en volume pakketten worden verzonden per  pallet. De verzendkosten hiervoor bedragen €57,50
Uiteraard stellen wij je nooit voor verrassingen en worden alle kosten overzichtelijk meegenomen in de offerte.

Bezorging op meerdere adressen of buiten Nederland

De verzendkosten voor bezorging op meerdere adressen en/of buiten Nederland worden op aanvraag berekend en verwerkt in een offerte. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kunnen wij op basis van jouw wensen een offerte opstellen.

Is je vraag niet beantwoord?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
E-mail: verkoop@geluk.com
T: 078 890 77 66