Filter

Kerstboompjes: origineel geschenk
voor personeel & relaties

Onze kerstboomgeschenken zijn de leukste levende en groene kerstgeschenken! Speciaal gekweekt om dit jaar de band met je relaties verder te laten groeien. Leuke kerstboompjes voor op het bureau. Verras personeel of relaties met dit unieke geschenk geheel in de sfeer van kerst.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 20 producten

Hoog naar laag sorteren

Kerstbomen tijdens de feestdagen

De eerste kerstbomen die tijdens feestdagen in het middelpunt stonden dateren uit de vijftiende eeuw in Letland. JOnge mannen en vrouwen dansen al zingend rond de bomen. De laatste nacht van de festiviteiten werd de kerstboom in brand gestoken. Sinds de tijd van deze oude tradities tot aan de eerste kerstboom in Amerika (1816) en de daarop volgende jaren hebben kerstbomen tijdens feestdagen en vakanties warme gevoelens opgeroepen. Bekijk deze prachtige infographic over kerstbomen.

Infographic Kerstbomen »

Kerstboompjes bestellen

Zoek je een kerstgeschenk, maar wel groen? Op geluk.com bestel je kerstboompjes in diverse formaten. Van een kerstboomstekje van 11 cm hoog tot bureau kerstboompjes van 30 cm. Maar ook een kerstboom kweeksetje bestel je bij ons gemakkelijk online. Verpakt in een blikje dat je volledig naar wens kunt personaliseren.

Kerstboom als kerstpakket

Onze bureaukerstboom is verkrijgbaar in diverse geschenkverpakkingen: in een kartonnen doos, luxe houten geschenkverpakking of in een transparante koker. Voor elk budget een passend groen kerstgeschenk! De houtenkistjes voorzien wij van een lasergravure. Plaats hier bijvoorbeeld het bedrijfslogo en een persoonlijke kerstboodschap. Daarnaast is er ook een houtenkist met naast een kerstboompje ook een goede biologische fles wij. Bekijk het product hier.

Kerstboompjes in geschenk koker

Naast de bekende geschenkverpakkingen hebben wij ook kerstboompjes in transparante kokers. Het kerstboomstekje van 11 cm wordt bijvoorbeeld geleverd in een kokertje. Verpakt in een postgeschikte verzendverpakking met bijgeleverde accessoires. Een bijzonder kerstgeschenk, bij al je klanten en relaties bezorgd op de deurmat. Het kerstboomstekje is ook als giveaway beschikbaar, geleverd met een persoonlijk kaartje.

Ook de kerstboompjes van 30 cm leveren wij een transparante koker. Het boompje wordt 'versiert' met een Kerstinterieur, bestaande uit labels rondom het kerstboompotje en een kerstkaart, die achter het boompje wordt geschoven. Laat een persoonlijke boodschap en logo achter op de kerstkaart! De kerstboomjes in koker zijn verkrijgbaar met een standaard interieur of een eigen interieur.