Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Paaseitjes in koker

Met Pasen maak je graag een ander blij en dat doe je met heerlijke chocolade paaseitjes. Een koker vol met zalige eitjes of pak uit en geef de koker in een chic hout kistje met een drankje erbij. Met een heerlijk wijntje of likeurtje en met de gekleurde eitjes belooft het een groot paasfeest te worden. 

 • 5 producten

 • Bruisend Pasen

  Bruisend Pasen

  Vanaf € 13,75 € 16,64 incl. BTW
  Minimale afname: 15
 • Paasgeluk in een houten wijnkistje

  Paasgeluk in een houten wijnkistje

  Vanaf € 11,50 € 13,92 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paassecco in een kistje

  Paassecco in een kistje

  Vanaf € 13,50 € 16,34 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Kleine koker met paaseitjes

  Kleine koker met paaseitjes

  Vanaf € 4,05 € 4,90 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Mini koker met paaseitjes

  Mini koker met paaseitjes

  Vanaf € 2,20 € 2,66 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Paaseieren

Wist je dat er in Nederland jaarlijks 32 miljoen eieren met Pasen worden gegeten. De chocolade paaseieren zijn dan ook zeer verslavend. Je laat het er nooit bij eentje zitten. Wij hebben daarom het eten van paaseieren extra makkelijk geprobeerd te maken en de eieren in een handige koker gestopt. Hierdoor rollen ze er gemakkelijk uit, handig! De koker is transparant en daarom ziet de ontvanger direct dat er eitjes in dit paasgeschenk zit. De paaseieren zitten verpakt in een mix van vrolijke paaskleuren, maar het is ook mogelijk om zelf de kleur te bepalen. De kleur van jouw bedrijf bijvoorbeeld, dat zorgt voor herkenning bij de ontvanger.

Smaken

Vaak worden alle lekkere eitjes eruit gevist en blijven de overgebleven eitjes uiteindelijk liggen. Wij hebben hier iets op bedacht. Bepaal zelf welke smaak in het kokertje gaat. Kies uit:

 • Massief Mix (melk, wit en puur)
 • Hazelnoot Praliné Mix (melk, wit en puur)

Transparante koker

Doordat de koker transparant is, ziet de ontvanger direct de eitjes in de vrolijke paaskleuren. De eitjes zitten allemaal verpakt in verschillende kleuren folie en straalt daardoor vrolijkheid af. Heb je liever een bepaalde kleur? Vraag dan een offerte aan en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Personaliseren

Maak de koker oogverblindend met een zelf ontworpen sticker. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening vinden en downloaden. Laat een korte boodschap achter of ontwerp hem in jouw huisstijl en logo. Voeg leuke paaselementen toe zodat de ontvanger helemaal in de paassferen komt te zitten. Zit je vol leuke ideeën, maar lukt het je niet om uit te werken? Dan kun je jouw wensen en ideeën aan ons doorgeven en maken wij een origineel paasontwerp voor jouw sticker. Ook kun je er kiezen uit een van onze vier standaard ontwerpen.