Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Paaseitjes in plastic pot

Wie maak jij deze Pasen blij met de bekende paaseitjes? Nu verkrijgbaar in originele plastic potjes die herbruikbaar zijn. Maak de potjes persoonlijk door er een sticker aan toe te voegen en die te personaliseren.

 • 2 producten

 • Paaseitjes in klein plastic potje

  Paaseitjes in klein plastic potje

  Vanaf € 2,75 € 3,33 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in plastic snoeppot

  Paaseitjes in plastic snoeppot

  Vanaf € 11,25 € 13,61 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Paasgeschenk

Heerlijk al die chocolade eitjes, maar ze zijn nog leuker in deze plastic potjes. Na het opsmikkelen van de eieren, kan de ontvanger het potje hergebruiken voor andere dingen en zal die lang meegaan. Daarom is er een mogelijkheid om het potje te personaliseren door middel van een sticker. Zo al er vaak aan jou gedacht worden. Wie verras jij met dit leuke paascadeau?

Plastic potje

In het potje zitten de gekleurde paaseieren die door het transparante potje heen stralen. De ontvanger ziet direct de feestelijke inhoud van dit paasgeschenk. Door de mix aan kleuren van het folie kan het paasfeest meteen beginnen, maar je kunt er ook voor kiezen om een bepaalde kleur te kiezen. Bijvoorbeeld de kleur van jouw huisstijl. Het potje heeft een stevige deksel waardoor die goed sluit en goed gebruikt kan worden voor andere spullen.

Smaken

De heerlijke eitjes zijn in verschillende smaken. Jij kunt zelf bepalen welke smaak er in het potje komt. Je hebt de keuze uit:

 • Massief Mix (melk, wit en puur)
 • Hazelnoot Praliné Mix (melk, wit en puur)

Personaliseren

Op de plastic potjes kun je een gepersonaliseerde sticker toevoegen. Ga zelf aan de slag met de werktekening die je vindt onder het kopje ‘specificaties’. Maak een passend ontwerp voor Pasen. Denk aan paaselementen of een leuke paasboodschap. Je kunt ook kiezen uit een van onze vier standaard ontwerpen. Of laat ons een origineel paasontwerp voor jou maken. Je kunt je ideeën en wensen doorgeven en je logo uploaden. Wij maken dan een uniek ontwerp voor jou die voldoen aan jouw wensen. Tover een glimlach op het gezicht van jouw personeel of klanten met een leuke sticker op het potje.