Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Strooigoed in glazen pot

Er zijn vele verschillende mogelijkheden om je medewerkers en/of klanten een geschenk uit te delen tijdens Sinterklaas. Strooigoed is toch wel één van de meest gegeven geschenken en niet weg te denken van de sinterklaasperiode. Deel dit jaar strooigoed in een glazen pot uit, dat heeft een erg leuke uitstraling en past op ieders bureau. De verschillende glazen potten kan je desgewenst personaliseren. Zo maak je het sinterklaasgeschenk helemaal compleet.

 • 6 producten

 • Weckpot met kruidnoten - klein

  Weckpot met kruidnoten - klein

  Vanaf € 5,65 € 6,84 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Weckpot met kruidnoten - medium

  Weckpot met kruidnoten - medium

  Vanaf € 7,35 € 8,89 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Weckpot met kruidnoten - groot

  Weckpot met kruidnoten - groot

  Vanaf € 7,25 € 8,77 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Kleine stolp met strooigoed

  Kleine stolp met strooigoed

  Vanaf € 7,45 € 9,01 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Medium stolp met strooigoed

  Medium stolp met strooigoed

  Vanaf € 9,95 € 12,04 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Grote stolp met strooigoed

  Grote stolp met strooigoed

  Vanaf € 17,45 € 21,11 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Bestellen van strooigoed in glazen pot

Wie lust er nou geen pepernoten, kruidnoten of schuimpjes? Juist omdat dit strooigoed zo populair is een glazen pot met strooigoed een leuk geschenk om te geven. Deel het uit aan je medewerkers om hen te bedanken voor het harde werk dat ze het hele jaar hebben geleverd, of geef het aan je klanten om hen een fijne sinterklaas te wensen. Het bestellen van strooigoed in glazen pot is een fluitje van een cent. Alle weckpotten hebben een leuke uitstraling, die ongetwijfeld perfect past bij je kantoor of interieur.

Groot assortiment glazen potten met strooigoed

Ins ons assortiment strooigoed vind je een breed scala aan glazen potten met strooigoed. Zo kan je gaan voor een stolp, maar ook voor een weckpot. Deze producten zijn te vinden in verschillende groottes. Van het kleinste formaat met 165 gram strooigoed, tot de grootste glazen pot waar je 800 gram strooigoed in terugvindt. De keuze is volledig aan jou! Wil je het nog groter aanpakken? Ga dan voor gepersonaliseerde sinterklaaspakketten.

Personaliseer je geschenk

Ga je voor een sinterklaasgeschenk die je wilt uitdelen aan je personeel, klanten of overige relaties? Dan is het een leuk idee om sinterklaasgeschenken te personaliseren. Dit kan met alle geschenken, zoals chocoladeletters, banketletters maar ook met de glazen potten met strooigoed. Zo kan je een sticker bedrukken die op de glazen potten komt. Met deze sticker kan je een boodschap meegeven aan de ontvanger. Uiteraard is het ook leuk om je logo en huisstijl hierop te laten bedrukken. Zo zet je het geschenk meteen in als marketingtool.