• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Medium stolp met strooigoed

Basisprijs per stuk € 10,95 € 13,25 incl. BTW

Mooie glazen stolp bedrukt met een persoonlijke sticker en goed gevuld met het lekkerste strooigoed. Een origineel geschenk!

Medium stolp met strooigoed

Medium glazen stolp met strooigoed voor sinterklaas

Op zoek naar een mooi geschenk voor de afdeling, of om aan zakenrelaties uit te kunnen delen? Met deze glazen stolp geef je een smakelijk en stijlvol Sinterklaasgeschenk.

De medium stolp met strooigoed heeft een inhoud van 1 liter en is gevuld met ca. 400 gram strooigoed. Op de voorkant van de stolp wordt een sticker geplakt. Speciaal voor Sinterklaas heeft ons creatieve team 4 stickers ontworpen in Sinterklaas thema: hout, cadeaupapier, jute en pakjesavond. Geef deze medium stolp met strooigoed een persoonlijk tintje door jouw logo toe te voegen aan de sticker. Dit kun je gemakkelijk doen, door hierboven het logo te uploaden.

Het is ook mogelijk om zelf een sticker voor de medium stolp met strooigoed te ontwerpen! Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ga los op het ontwerp! Bekijk wel eerst het stramien hiernaast, zodat je zeker weet dat jouw ontwerp de juiste afmetingen heeft! Je kunt jouw eigen ontwerp voor de sticker op de medium stolp met strooigoed hierboven in het keuzemenu uploaden.

Wil jij een unieke sticker, maar heb je moeite de uitvoering hiervan? Geen probleem! Deel je wensen en/of ideeën met ons, en onze creatieve collega's gaan dan aan de slag voor jou.

De medium stolp met strooigoed is ook in andere formaten verkrijgbaar:

  • kleine stolp strooigoed
  • grote stolp strooigoed

Bestel deze stijlvolle medium stolp met strooigoed nu, dan zorgen wij dat onze pieten het geschenk op tijd bij jou afleveren. Wil jij je collega's op meerdere vestigingen verblijden of zitten jouw relaties door het hele land? Stuur ons een adressenbestand, en dan gaan onze pieten langs alle daken om de geschenken te bezorgen.

Medium stolp met strooigoed

Specificaties

Afmetingen H210 mm x Ø100 mm
Gewicht 910 gram
Inhoud ca. 400 gram strooigoed
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Medium stolp met strooigoed

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de stolp wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Medium stolp met strooigoed

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Medium stolp met strooigoed

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 10,95 (€ 13,25 incl. BTW)
100 € 10,45 (€ 12,64 incl. BTW)
250 € 10,25 (€ 12,40 incl. BTW)
500 € 9,95 (€ 12,04 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!