Persoonlijk advies

Dag van de Leidster

De dag van de leidster is de dag bij uitstek om alle leidsters (en leiders) eens flink in het zonnetje te zetten. Dat hebben ze ook verdiend! Verras ze daarom met een leuk geschenk of uniek cadeau. Wij helpen je hier graag bij. Kies uit een breed assortiment aan cadeau's die geheel in eigen huisstijl en/of met eigen bedrukking geleverd kunnen worden. Bestel online via onze website. Heb je liever persoonlijk advies? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verras de leidsters met een persoonlijke boodschap

De dag van de leidster draait natuurlijk om de leidsters, zij moeten in het zonnetje gezet worden. Wanneer zij een cadeau krijgen met een persoonlijke boodschap zal dit een extra positieve uitwerking hebben. In ons assortiment vind je tal van cadeau's die geheel te personaliseren zijn. Wij helpen je daar trouwens graag bij. Heb je een goed idee, maar zelf niet de mogelijkheden om een ontwerp aan te leveren? Onze grafische afdeling werkt je idee uit tot een mooi ontwerp! Neem gerust contact met ons op.

Derde donderdag van september

De dag van de leidster wordt iedere derde donderdag van september gevierd. In het jaar 2002 nam de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang het initiatief voor de eerste dag van de leidster. Dit bleek een succes en een enorme steun in de rug voor alle leidsters en gastouders in Nederland. Steeds vaker worden leidsters op de dag van de leidster verrast met een leuk cadeau. De dag van de leidster 2018 wordt gevierd op donderdag 20 september.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes