Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
Dag van de Leidster

Dag van de Leidster

De dag om alle leidsters (en leiders) in het zonnetje te zetten is de Dag van de Leidster. Deze speciale dag vindt plaat op 16 september 2021. Bedank de leidsters voor alle inzet, energie en doorzettingsvermogen. Dat hebben ze ook verdiend! Verras ze daarom met een leuk geschenk of uniek cadeau. Wij helpen je hier graag bij. Kies uit een breed assortiment aan cadeaus die geheel in eigen huisstijl en/of met eigen bedrukking geleverd kunnen worden.

  • Producten 1-24 van 41

Dag van de leidster 2021

Een dag die volledig draait om de leidsters en leiders. Zet ze op de Dag van de Leidster 2021 eens flink in het zonnetje. Wanneer zij een cadeau krijgen met een persoonlijke boodschap zal dit een extra positieve uitwerking hebben. Voor de Dag van de Leidster hebben we een aantal standaard ontwerpen gerealiseerd, waar uiteraard ook voor gekozen kan worden. Bij deze ontwerpen kan indien gewenst nog een eigen logo worden toegevoegd. Het aanleveren van een geheel eigen ontwerp behoort ook tot de opties. Hiervoor kan je bij de producten onder de specificaties de diverse werktekeningen downloaden en aan de slag gaan met het maken van een ontwerp.

Presentje Dag van de Leidster

Ben je op zoek naar een Presentje voor de Dag van de Leidster? Verras pedagogische medewerkers met een leuk geschenkje. Wij hebben in ons assortiment diverse cadeaus die gedeeltelijk of geheel naar wens te personaliseren zijn. Dit maakt een presentje voor Dag van de Leidster nog leuker! Wij helpen je daar trouwens graag bij. Heb je een goed idee, maar zelf niet de mogelijkheden om een ontwerp aan te leveren? Onze grafische afdeling werkt je idee uit tot een mooi ontwerp! Neem gerust contact met ons op.

Derde donderdag van september

De Dag van de Leidster wordt iedere derde donderdag van september gevierd. In het jaar 2002 nam de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang het initiatief voor de eerste Dag van de Leidster. Dit bleek een succes en een enorme steun in de rug voor alle leidsters en gastouders in Nederland. Steeds vaker worden leidsters op de Dag van de Leidster verrast met een leuk cadeau. De Dag van de Leidster 2021 wordt gevierd op woensdag 16 september.