• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Happy Bee-day

Basisprijs per stuk € 6,65 € 8,05 incl. BTW

Zei er iemand 100% natuurlijke honing als een geschenk? Ja, maar hierbij zitten ook nog eens bloemenzaadjes. En je kunt er ook nog eens een vrolijke zak-tag op doen. Het ziet er super vrolijk uit!

Happy Bee-day

Honing met bloemenzaadjes

Ben je op zoek naar een 100% gezonde snack die er ook nog eens super vrolijk uitziet? Probeer dan onze heerlijke honing. De verse honing wordt gemaakt van verschillende soorten bloemen, wat de smaak niet alleen overheerlijk maakt, maar ook nog eens gezond. De honing zit in een glazen pot met een leuke wikkel eromheen. Gebruik deze honing in je thee, yoghurt of elk ander gerecht waar honing voor nodig is. Het is niet alleen een lekker en gezond cadeau, maar het heeft ook nog een extraatje. Er zitten namelijk bloemzaadjes bij die je kunt planten.

Je hebt de keuze uit een normaal plastic zakje en een biologisch afbreekbaar zakje.
Onze biologische zakken worden gemaakt van cellulose. Deze zakken zijn zowel biologisch als industrieel afbreekbaar. 

Bloemzaadjes

Omdat alleen honing geven minder leuk is, hebben we ook bloemzaadjes bijgevoegd. De zaadjes zitten in een houten bloemetje aan het kaartje. Het kaartje kun je openklappen en bevat instructies over hoe je de zaadjes kunt planten. Deze groeien uit tot kleurrijke bloemen waar vlinders en bijen op afkomen. Dus eet de zaadjes niet op, maar plant ze! Alleen de honing kun je eten.

Personaliseren

Maak je honinggeschenk helemaal af door een zak-tag toe te voegen. Dit is wel tegen een meerprijs van €0,35, maar zo maak je het wel persoonlijker. Je kunt de zak-tag zelf ontwerpen door de werktekening te downloaden die onder het kopje 'specificaties' staat. Heb je geen tijd of inspiratie om het te ontwerpen? Geen zorgen, onze grafische afdeling staat voor je klaar om het perfecte kaartje te maken. Het kaartje wordt bovenaan het transparante zakje bevestigd, waarop je jouw logo en huisstijl kunt plaatsen.

Verras dit voorjaar iemand met een klassiek voorjaarsgeschenk! Wie wil jij blij maken met deze heerlijke honing en kleurrijke bloemenzaadjes?

Happy Bee-day

Specificaties

Afmetingen 5 x 4,5 cm
Gewicht 113 gram
Inhoud Honing met bloemzaadjes

Downloads

Happy Bee-day

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personaliseren:

Voor de bedrukking van de zak-tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De zak-tags worden pas bedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. 

Downloads

Happy Bee-day

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Happy Bee-day

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,65 (€ 8,05 incl. BTW)
100 € 6,10 (€ 7,38 incl. BTW)
250 € 5,75 (€ 6,96 incl. BTW)
500 € 5,25 (€ 6,35 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!