Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Christmas crackers

Christmas Crackers zijn een leuke en feestelijke manier om de kerstsfeer te verhogen. Ze zijn kleine papieren buisjes die gevuld zijn met een verrassing, een mopje en een papieren kroontje. Wanneer je aan de uiteinden trekt, knallen ze open met een knal. Ze zijn een typisch Britse traditie, maar worden ook steeds populairder in andere landen. Bij Geluk.com kun je je eigen Christmas Crackers maken met een persoonlijke boodschap, foto of logo. Zo kun je je familie, vrienden of collega’s verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk.

 • 3 producten

 • Sint Cracker

  Sint Cracker

  Vanaf € 3,75 € 4,54 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Christmas Cracker

  Christmas Cracker

  Vanaf € 3,50 € 4,24 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • X-mas cracker

  X-mas cracker

  Vanaf € 2,25 € 2,72 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Wat zijn Christmas Crackers?

Christmas Crackers zijn ontstaan in de 19e eeuw in Engeland. De bedenker was Tom Smith, een snoepverkoper die geïnspireerd raakte door de Franse bonbons die in papier gewikkeld waren. Hij voegde er een knalmechanisme aan toe, dat geactiveerd werd door aan de uiteinden te trekken. Later voegde hij er ook een verrassing, een mopje en een papieren kroontje aan toe. Zo ontstonden de Christmas Crackers zoals we ze nu kennen.

Christmas Crackers worden meestal geopend tijdens het kerstdiner of op kerstavond. Ze worden vaak op het bord gelegd of in een mand op tafel gezet. Iedereen pakt een cracker en trekt eraan met zijn buurman of -vrouw. Het is de bedoeling dat degene die het grootste stuk overhoudt, de verrassing mag houden. De mopjes worden voorgelezen en de kroontjes worden opgezet. Zo ontstaat er een gezellige en vrolijke sfeer.

Wat zit er in een Christmas Cracker?

De inhoud van een Christmas Cracker kan variëren, maar meestal bestaat het uit drie elementen:

 • Een verrassing: dit kan een klein speeltje, een sleutelhanger, een magneet, een fluitje, een puzzel, een speldje of iets anders zijn. Het is meestal iets goedkoops en simpels, maar soms ook iets waardevols of nuttigs.
 • Een mopje: dit is meestal een kort en flauw raadsel of woordgrapje, dat bedoeld is om te lachen of te giechelen. Het mopje staat meestal op een klein strookje papier dat uit de cracker komt.
  Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap in de christmas cracker te verstoppen.
 • Een papieren kroontje: dit is een gekleurd en gevouwen hoedje dat je op je hoofd kunt zetten. Het symboliseert de feestelijkheid en de vrolijkheid van de kerstperiode.

Hoe maak je je eigen Christmas Crackers?

Bij Geluk.com kun je je eigen Christmas Crackers maken met een persoonlijke boodschap, foto of logo. Je kunt kiezen uit verschillende designs, kleuren en formaten. Je kunt ook zelf de verrassing, het mopje en het kroontje kiezen die in de cracker komen. Zo kun je je Christmas Crackers helemaal naar je eigen smaak en wensen aanpassen.

Het maken van je eigen Christmas Crackers is heel eenvoudig:

 • Kies het design, de kleur en het formaat van je cracker.
 • Voeg je eigen tekst, foto of logo toe.
 • Kies de verrassing, het mopje en het kroontje die in de cracker komen.
 • Bestel je Christmas Crackers online en ontvang ze binnen enkele dagen thuis.

Christmas crackers bestellen

Wil je je eigen Christmas crackers bestellen voor de kerstperiode? Dan ben je bij Geluk.com aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen Christmas crackers te bestellen met een vulling naar keuze, een boodschap naar keuze en een ontwerp van de cracker naar keuze. Zo kun je je Christmas crackers helemaal personaliseren en aanpassen aan je eigen stijl en smaak.

Het bestellen van je eigen Christmas crackers is heel makkelijk en snel. Je kunt online je bestelling plaatsen en betalen via iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je kunt ook kiezen voor een spoedlevering als je je bestelling snel in huis wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat je je Christmas crackers binnen enkele dagen thuis ontvangt, netjes verpakt en klaar om te gebruiken.

Bij Geluk.com kun je ook profiteren van aantrekkelijke kortingen als je meerdere Christmas crackers bestelt. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Zo kun je voordelig en gemakkelijk je eigen Christmas crackers bestellen voor jezelf of om cadeau te geven.

Christmas crackers met eigen ontwerp en boodschap

Bij Geluk.com kun je niet alleen je eigen Christmas crackers bestellen, maar ook je eigen ontwerp en boodschap toevoegen. Je kunt kiezen uit verschillende designs, kleuren en formaten voor de cracker. Je kunt ook je eigen tekst, foto of logo uploaden om de cracker nog persoonlijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke kerstwens, een grappige spreuk of een mooie herinnering op de cracker zetten.

Je kunt ook zelf de vulling van de cracker kiezen. Je kunt kiezen uit verschillende verrassingen, mopjes en kroontjes die in de cracker komen. Je kunt ook zelf iets bedenken of maken om in de cracker te stoppen. Zo kun je bijvoorbeeld een sieraad, een kaartje, een bon of iets anders in de cracker doen. Het is jouw cracker, dus jij bepaalt wat erin zit.

Met je eigen ontwerp en boodschap maak je je Christmas crackers uniek en origineel. Je kunt zo iemand op een leuke en persoonlijke manier verrassen met een geschenk dat speciaal voor hem of haar gemaakt is. Je kunt ook verschillende Christmas crackers maken voor verschillende personen of gelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld een andere cracker maken voor je partner, je kinderen, je ouders, je vrienden of je collega’s. Of voor kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag of nieuwjaarsdag.

Met Geluk.com kun je dus eenvoudig en voordelig je eigen Christmas crackers maken met een eigen ontwerp en boodschap. Bestel nu je eigen Christmas crackers bij Geluk.com en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring!