Filter

Luxe chocoladeletters bestellen

Tijdens Sinterklaas wordt er erg veel chocolade gegeten en weggeven als geschenk. Pak dit jaar uit en kies voor niet zo maar een letter maar voor luxe chocoladeletters! Een geschikt geschenk om te geven, wanneer je net iets meer te besteden hebt. Onze chocoladeletters zijn UTZ certified en ook van top kwaliteit. Ideaal cadeau om weg te geven als sinterklaasgeschenk. Luxe chocoladeletters bestellen kan je gemakkelijk bij ons online doen, dit komt goed uit aangezien je deze geschenken niet in de supermarkt zult gaan vinden.

Verschillende smaken luxe chocolade

Onze heerlijke luxe chocoladeletters komen in veel verschillende mogelijke smaken. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment met luxe chocolade. Voorbeelden van smaken die wij in ons assortiment hebben zijn nutella, karamel zeezout, praliné, cookie fudge, noten en natuurlijk ook de standaard smaken. Naast de verschillende smaken zijn er ook luxe chocoladeletters met een heerlijke en prachtige decoratie. De uitstraling van de dozen met een gedecoreerde chocoladeletter ziet er erg aanlokkelijk uit.

Verras personeel en relaties met een luxe chocoladeletter

Een cadeau van uitstekende kwaliteit om te geven aan personeel en relaties, dat zijn de luxe chocoladeletters die wij in ons assortiment hebben. Een sinterklaasgeschenk is bijna niet meer weg te denken op de werkvloer en bedrijven geven dit dan ook steeds vaker. Personeel en relaties zullen het krijgen van een luxe chocoladeletter als een aangename verassing ervaren. De stemming op kantoor zal hierdoor zeker een positieve boost krijgen. Dat is wat je als bedrijf dan ook graag wilt bereiken.

Chocolade bedrukken, de mogelijkheden

De luxe chocoladeletters die wij in ons assortiment hebben zijn op verschillende wijze te personaliseren. Zo kan er bij de ene letter een sticker op de verpakking worden geplakt, waar er bij de andere een gehele bedrukking ontworpen kan worden voor de chocoladeletter zelf. Chocolade bedrukken is dus een mogelijkheid bij ons. Vanaf 250 stuks is het bij diverse chocoladeletters de mogelijkheid om een eigen te ontwerpen sleeve toe te voegen. Het is bij een aantal letters ook mogelijk om een inlay kaart toe te voegen met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Assistentie nodig bij het ontwerpen van een inlay kaart of de luxe chocoladeletter? Ons creatieve team staat voor je klaar om een ontwerp te maken die voldoet aan je wensen en ideeën die je voor het ontwerp hebt.