• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

Basisprijs per stuk € 7,30 € 8,83 incl. BTW

Genieten van een overheerlijke chocoladeletter, maar zonder dat er dierlijke producten in verwerkt zijn? Dat kan. Bestel dan deze Pure Vegan chocoladeletters.

Dit products is helaas niet meer te leveren voor 5 december!

Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

Puur Vegan Chocoladeletter

Op zoek naar een heerlijke chocoladeletter, maar wil je liever niet dat hier dierlijke producten in gebruikt zijn? Kies dan eens voor deze vegan pure chocoladeletter. Hier zijn geen dierlijke producten in verwerkt, maar hierdoor wordt de letter zeker niet minder lekker.

Vegan chocoladeletters

Wanneer we ons assortiment samenstellen hebben we aandacht voor elke groep. Zo bieden we letters aan in allerlei verschillende smaken en groottes. Maar hiernaast hebben we ook aandacht voor mensen die geen dierlijke producten willen consumeren. Daarom hebben we ervoor gekozen een aantal vegan producten aan te bieden, waaronder deze pure vegan chocoladeletter. Onze pure chocoladeletters zijn ook vrijwel altijd vegan. Zeker weten? Neem even contact met ons op, onze specialisten helpen je graag!

Personalisatie

Vanaf 250 stuks kun je de letters laten personaliseren met een custom sleeve. Dit hoeven overigens geen 250 letters van deze variant te zijn, dit kan ook een mix van dezelfde grootte letters omvatten. Op deze sleeve wordt een eigen design gedrukt. Zo heb jij de mogelijkheid een persoonlijke boodschap gehuld in eigen huisstijl op de chocoladeletters terug te laten komen.

Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

Specificaties

Afmetingen 150 x 210 x 20 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud 200 gram Vegan Puur chocoladeletter
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

Info bedrukking

Op het doosje van de vegan chocoladeletter kan een sticker worden geplakt. Deze wordt bedrukt met een eigen ontwerp, inclusief eigen logo, boodschap en huisstijl.

Voor een eigen sticker brengen wij eenmalig instelkosten in rekening t.w.v. €37,50.

Downloads

Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?