• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Glazen snoeppot met strooigoed

Basisprijs per stuk € 15,75 € 19,06 incl. BTW

Deze goedgevulde snoeppot staat erg leuk op de balie! Geef de snoeppot een persoonlijk tintje door stickers of bedrukking toe te voegen.

Glazen snoeppot met strooigoed

Glazen snoeppot gevuld met strooigoed voor sinterklaas

Deze glazen snoeppot met strooigoed wordt gevuld met ca. 650 gram kruidnoten of strooigoed. Geef de snoeppot een persoonlijk tintje door de deksel en/of zijkant van de snoeppot met strooigoed te bedrukken. 

Het is een perfect sinterklaasgeschenk voor personeel of zakelijke relaties. Met volop mogelijkheden voor branding. Ook binnen het eigen bedrijf komt dit cadeau goed tot zijn recht. Breng het kantoor in decembersfeer en plaats deze goedgevulde glazen snoeppot met strooigoed op de balie. Jouw collega's komen vast vaak langs om te snoepen!

Je kunt de deksel van de glazen snoeppot met strooigoed personaliseren middels een sticker op de deksel. In plaats van een sticker is het is ook mogelijk om de deksel direct te bedrukken in 1 kleur. Daarnaast is het ook mogelijk om de zijkant van de glazen snoeppot met 2 stickers te beplakken. 

Maak jouw glazen snoeppot met strooigoed uniek door zelf de stickers te ontwerpen! Bekijk voordat je aan de slag gaat wel even het stramien hiernaast, hierin staat precies waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Heb je wel ideeën, maar heb je moeite met de uitvoering hiervan? Upload dan gemakkelijk jouw logo en wensen hierboven. Onze creatieve afdeling maakt dan een mooi ontwerp voor je!

Bestel de glazen snoeppot met strooigoed eenvoudig hierboven, dan zorgen wij ervoor dat onze pieten de bestelling op tijd afleveren! Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen of wil je jouw relaties thuis verrassen met deze goed gevulde glazen snoeppot met strooigoed? Stuur ons een adressenbestand, en dan sturen wij extra pieten op pad om iedereen op tijd te verrassen! 

 

Glazen snoeppot met strooigoed

Specificaties

Afmetingen 175 x 119 x 172 mm
Gewicht 650 gram
Inhoud ca. 650 gram strooigoed
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Glazen snoeppot met strooigoed

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de snoeppot wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Glazen snoeppot met strooigoed

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Glazen snoeppot met strooigoed

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 15,75 (€ 19,06 incl. BTW)
100 € 15,45 (€ 18,69 incl. BTW)
250 € 15,25 (€ 18,45 incl. BTW)
500 € 14,95 (€ 18,09 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!