• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Grote stolp met strooigoed

Basisprijs per stuk € 18,95 € 22,93 incl. BTW

Glazen stolp met een persoonlijke sticker en tot de rand gevuld met strooigoed! Leuk om na een bezoek achter te laten bij klanten en relaties.

Grote stolp met strooigoed

Grote glazen stolp met strooigoed tijdens Sinterklaas

Sint en Pieten zaten te denken, wat zij jouw collega's en relaties dit jaar eens zouden schenken. Er is dit jaar weer hard gewerkt, dus kom hen tegemoet! Schenk deze heerlijke grote stolp met strooigoed!

De grote stolp met strooigoed heeft een inhoud van 2 liter en is gevuld met ca. 800 gram strooigoed. Op de voorkant van de stolp wordt een sticker geplakt. Speciaal voor Sinterklaas heeft ons creatieve team 4 stickers ontworpen in Sinterklaas thema: hout, cadeaupapier, jute en pakjesavond. Geef deze grote stolp met strooigoed een persoonlijk tintje door jouw logo toe te voegen aan de sticker. Dit kun je gemakkelijk doen, door hierboven het logo te uploaden.

Het is ook mogelijk om zelf een sticker voor de grote stolp met strooigoed te ontwerpen! Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ga los op het ontwerp! Bekijk wel eerst het stramien hiernaast, zodat je zeker weet dat jouw ontwerp de juiste afmetingen heeft! Je kunt jouw eigen ontwerp voor de sticker op de grote stolp met strooigoed hierboven in het keuzemenu uploaden.

Wil jij een unieke sticker, maar heb je moeite de uitvoering hiervan? Geen probleem! Deel je wensen en/of ideeën met ons, en onze creatieve collega's gaan dan aan de slag voor jou.

De grote stolp met strooigoed is ook in kleinere formaten verkrijgbaar:

Bestel deze stijlvolle grote stolp met strooigoed nu, dan zorgen wij dat onze pieten het geschenk op tijd bij jou afleveren. Wil jij je collega's op meerdere vestigingen verblijden of zitten jouw relaties door het hele land? Stuur ons een adressenbestand, en dan gaan onze pieten langs alle daken om de geschenken te bezorgen.

Grote stolp met strooigoed

Specificaties

Afmetingen H240 mm x Ø135 mm
Gewicht 1570 gram
Inhoud ca. 800 gram strooigoed
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Grote stolp met strooigoed

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de stolp wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Grote stolp met strooigoed

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Grote stolp met strooigoed

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 18,95 (€ 22,93 incl. BTW)
100 € 18,45 (€ 22,32 incl. BTW)
250 € 17,95 (€ 21,72 incl. BTW)
500 € 17,45 (€ 21,11 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!