• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Tuinierset kweekkistje

Basisprijs per stuk € 6,99

Gek op tuinieren? Dit tuinierset kweekkistje heeft alles wat je nodig hebt om zelf lekker aan de slag te gaan in jouw huis of tuin. Wie verras jij met dit superhandige kistje?

Tuinierset kweekkistje

Greengifts

Het is bijna zover: het voorjaar komt er weer aan! De temperaturen beginnen te stijgen, de zon breekt steeds vaker door en de lege bomen en stuiken beginnen hun bladeren weer terug te krijgen. Dat is goed nieuws, want we kunnen allemaal weer lekker de tuin in.

Het voorjaar is een mooi moment om je klanten of personeel in het zonnetje te zetten. Met dit tuinierset kweekkistje heeft de ontvanger alles wat 'ie nodig heeft om zelf lekker aan de slag te gaan in de tuin. Het uitvouwbare potje is er in de kleuren groen en rood. De kleur kun je zelf kiezen!

Inhoud

De inhoud van dit tuiniersetje vind je hieronder:

  • Seizoensgebonden bloembollen, 3 stuks
  • Een uitvouwbaar potje (groen of rood)
  • Een schepje (ca. 17,5 cm)
  • Een turfmatje (30 mm)
  • Eventueel een harkje (ca. 15,5 cm)

Personalisatie

Geef dit geschenk een persoonlijke tint met jouw ontwerp. Onder het kopje 'specificaties' download je de werktekening. Maak zelf een leuk voorjaars ontwerp en vergeet niet om jouw logo een mooi plekje te geven. Wil je het ontwerpen van het kaartje toch liever uit handen geven? Dat kan! Wij helpen je graag met het bedenken en het maken van het ontwerp. Geef je wensen aan ons door en upload je logo, dan zorgen wij voor het ontwerp.

Tuinierset kweekkistje

Specificaties

Inhoud Kweekkistje met: 3 stuks Gladiolus charm voorjaar bloembollen, een uitvouwbaar potje (groen of rood), een schepje (ca. 17,5 cm), eventueel een harkje, (ca. 15,5 cm) en een turfmatje (30 mm)

Downloads

Tuinierset kweekkistje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Tuinierset kweekkistje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Tuinierset kweekkistje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,99
100 € 6,30
250 € 5,95
500 € 5,60
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!