Persoonlijk advies

Kweekreep Eetbare Bloemen

Kweekreep Eetbare Bloemen
Schenk een bijzonder boeket met bloemen aan klanten en relaties... Met deze kweekreep kweekt de ontvanger zelf een mooi boeket van eetbare bloemen!

* Verplichte velden

€ 2,45

2.45

37.5000

50

2502.4000

5002.3500

10002.2500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
2.45
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 5 werkdagen

Beschrijving

Details

Schenk een bijzonder boeket met bloemen aan klanten, relaties of personeel... Met deze kweekreep kweekt de ontvanger zelf een smakelijk boeket van eetbare bloemen. Een culinair hoogstandje op het bureau! De kweekreep is namelijk een complete kweekset. die direct gekweekt kan worden. Zorg dat de ontvanger het 'boeket' een mooi plekje geeft op zijn/haar bureau!

Kweek, Bloei & Smul

De kweekreep is een kant-en-klaar product. Het enige wat er nog nodig is om de bloemen te kweken, is water. Het kweekreep pakketje bevat een grondtablet, een waterdicht kweekzakje en zaden van eetbare bloemen. 

Groei-instructies:

Zet het zakje op, bevochtig het met lauw water tot de aarde loskomt en geef het bakje een mooi plek op je bureau. 

Na ca. 10 - 14 dagen ontkiemen de zaden en zie je volop groen. Plant vervolgens de plantjes over in de volle grond. Afhankelijk van de omstandigheden komen na ca. 2-3 maanden de eerste bloempjes uit. Het boeket is eetbaar en bevat diverse bloemen met smaken die variëren van kruidig en pittig tot zacht. Heerlijk als bijvoorbeeld garnering bij een salade, soep of in een ijsklontje.

De kweekreep grond bevat genoeg voedingstoffen voor de eerste ontkieming, maar om de plantjes goed te laten doorgroeien moeten zij worden verplant in de volle grond.

Personaliseren

De kweekreep wordt voorzien van een full colour bedrukte wikkel. De wikkel kun je volledig naar wens personaliseren. Gebruik de werktekening om een eigen ontwerp te maken of geef je wensen en ideeën aan ons door. Dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp. Bovenstaande groei-instructies toevoegen aan het ontwerp? Geef dit aan ons door! 

 

De kweekreep is leuk om uit te delen, maar daarnaast ook geschikt om in te zetten als postmailing. Wij verpakken de kweekreep in een postgeschikte verpakking, die tevens volledig naar wens kan worden gepersonaliseerd. Ook de verzending nemen wij uit handen. Stuur ons een adressenbestand en wij zorgen dat de kweekrepen tijdig bezorgt worden. 

Wil je de kweekreep inzetten voor een postmailing? Nee dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en maken wij een passende offerte. 

Extra informatie

75.0000

Afmetingen: 95 x 100 mm
Gewicht:
Inhoud: 1 kweekreep voor eetbare bloemen
Downloads
pdf kweekreep 270 x 105 (520.29 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van de kweekreep wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
50 € 2,45
250 € 2,40
500 € 2,35
1000 € 2,25
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads
    pdf kweekreep 270 x 105 (520.29 KB) Download

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes