• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Huis vol eieren

Basisprijs per stuk € 8,50 € 10,29 incl. BTW

Een vogelhuisje met overheerlijke paaseitjes. Het vogelhuisje is zowel geschikt voor binnen en buiten. Dit is het ideale paasgeschenk voor jouw ontvanger(s) en het is ook nog eens een beetje duurzaam, het is dus dubbel zo veel leuk om weg te geven. 

Huis vol eieren

Vogelhuisje vol met paaseieren

Huis vol eieren 

Het vogelhuisje is gemaakt van hout en dat maakt het vogelhuisje ook nog eens duurzaam. Bij het vogelhuisje zitten ook overheerlijke paaseitjes bij. Het vogelhuisje is zowel geschikt voor binnen en buiten, de paaseitjes daarintegen is aan te raden om die gelijk op te eten. Het vogelhuisje en de paaseitjes zitten verpakt in een transparante folie met een strik er om heen en eventueel ook een persoonlijke zak-tag. 

Je kunt kiezen tussen twee soorten paaseitjes: massief & praliné. Massief is een mix van puur, melk en witte chocolade. Praliné kun je kiezen tegen een meerprijs van €0,35 en daarin zitten verschillende soorten chocolade vullingen. Ze hebben beide ook een vrolijke verpakking.

Personaliseren

Je kunt dit paasgeschenk helemaal perfect maken door een zak-tag toe te voegen, dat doe je tegen een meerprijs van €0,35,-. Door een zak-tag toe te voegen maak je het geschenk meer persoonlijker voor de ontvanger(s). Hierdoor zal je zeker in de smaak vallen bij jouw ontvanger(s). Heb je hulp nodig of heb je andere wensen rondom het kaartje? Geen probleem want ons grafische team help je dolgraag met het personaliseren van de zak-tags. 

Wie wil jij verwennen met een leuk duurzaam paasgeschenk dit jaar? 

Huis vol eieren

Specificaties

Afmetingen 150 x 140 x 110 mm
Gewicht 270 gram
Inhoud Houten vogelhuisje met paaseieren

Downloads

Huis vol eieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personaliseren:

Voor het ontwerpen van de zak-tag worden eenmalig kosten in rekening gebracht van €27,50. 

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen. 

Downloads

Huis vol eieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Huis vol eieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,50 (€ 10,29 incl. BTW)
100 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
250 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
500 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!