• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Grote snoeppot met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 29,95 € 36,24 incl. BTW

Een heerlijk grote snoeppot met paaseitjes om samen van te snoepen! Voor zolang het duurt... Leuk voor op de balie of in de kantine.

Grote snoeppot met paaseitjes

Grote snoeppot gevuld met paaseitjes leuk als relatiegeschenk

Een grote snoeppot met paaseitjes waar jij samen met collega's of klanten van kunt snoepen. Voor zolang het duurt... Leuk voor op de balie of in de kantine.

De grote snoeppot met massieve paaseitjes heeft een inhoud van 2 liter en is gevuld met 1,3 kg paaseitjes. Het is mogelijk om de paaseitjes aan te passen aan de huisstijl van je bedrijf. Vraag voor paaseitjes in een bepaalde kleur wel even een offerte aan.

Maak de grote snoeppot met paaseitjes passend bij het bedrijf, met een persoonlijke sticker op de deksel en/of de zijkant van de snoeppot. Maak de sticker op in jullie huisstijl, met bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of slogan.

De stickers op de zijkant worden afgedrukt in full colour en hebben een doorsnede van Ø 110 mm. De sticker voor op de deksel kan eveneens worden afgedrukt in full colour en heeft een doorsnee van Ø 85 mm

Onze creatieve afdeling staat voor je klaar om een mooi ontwerp te maken. Maak je graag zelf een ontwerp? Download het stramien hierlangs en lever zelf gemakkelijk een eigen ontwerp aan.

Laat al je collega's, relaties en bezoekers genieten van de grote snoeppot met paaseitjes. Wij kunnen eventueel ook een snoeppot sturen naar al jullie vestigingen in Nederland en daar buiten.

Grote snoeppot met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 175 x 119 x 172 mm
Gewicht 1300 gram
Inhoud ca. 1,3 kg paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Grote snoeppot met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Grote snoeppot met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 29,95 (€ 36,24 incl. BTW)
25 € 28,95 (€ 35,03 incl. BTW)
100 € 27,95 (€ 33,82 incl. BTW)
250 € 26,95 (€ 32,61 incl. BTW)
500 € 26,25 (€ 31,76 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!