• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Tony’s paaseieren

Basisprijs per stuk € 5,99

Dit Paasgeschenk is een leuk en vooral lekker idee om jouw personeel en relaties mee te verrassen. Tony's Chocolonely paaseieren zitten verpakt in een doosje van zes stuks. De doosjes zijn beschikbaar in verschillende soorten vrolijke kleuren. 

Tony’s paaseieren

Tony’s paaseieren

Nieuw in 2023! Een eierdoosje van Tony's Chocolonely in verschillende soorten vrolijke paaskleuren. 

Een leuk en vooral lekker geschenk om jouw personeel en relaties's mee te verrassen. In het doosje zitten zes soorten chocolade paaseieren van Tony Chocolonely. In het doosje vind je een mix van puur, melk, wit chocolade. Dit is het ideale geschenk om iemand mee te verwennen met Pasen. 

Chocolade

De chocolade wordt geleverd in een eieren doos met daarin zes stuks van paaseieren. De chocolade is een mix van puur, melk & witte chocolade. Tony's chocolade staat bekend om zijn duurzaamheid en zijn ongekende smaken rondom zijn chocolade. 

Kleuren van de eierdoos

Roze, blauw, groen, koraalrood, geel, wit en een mix van kleuren.

Personaliseer

Maak het doosje helemaal af door een sticker toe te voegen tegen een meerprijs van €0,25 per stuk. De sticker kan je zelf ontwerpen met je eigen logo of je laat een boodschap achter met: een fijn Pasen te wensen. Download hiervoor je de werktekening. Of heb je hulp nodig om de sticker te ontwerpen? Ons team staat dan voor je klaar om te helpen. Stuur ons jouw bedrijfslogo en de wensen door en wij regelen het. 

Tony’s paaseieren

Specificaties

Gewicht 87 gram
Inhoud 6 paaseieren

Downloads

Tony’s paaseieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. Wil je het ontwerpen liever over laten aan onze designers? Geef dan jouw wensen aan ons door, lever je tekst en logo aan ons aan. Dan helpen wij graag met het ontwerpen. 

Downloads

Tony’s paaseieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Tony’s paaseieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,99
100 € 4,95
250 € 4,65
500 € 4,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!