Persoonlijk advies

Klavertjes vier in persoonlijke verpakking

Het klavertje vier staat sinds de middeleeuwen bekend als een geluksamulet dankzij zijn zeldzame status. Volgens de legende stelt elk deelblad iets voor: het eerste de hoop, het tweede vertrouwen, het derde liefde en het vierde geluk.

Deel je geluk met een klavertje vier! Als groene giveaway voor beurzen en evenementen. Of kweek je eigen geluk met een geluksklaver kweeksetje, als relatiegeschenk voor al je klanten en relaties. De klavertjes vier zijn verkrijgbaar in een potje, doosje, blikje of brievenbus geschikt maildoosje.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Klavertje vier kweeksetje

Kweek je eigen geluk met het klavertje vier kweeksetje. Een origineel geschenk voor personeel, klanten en relaties. Het kweeksetje zit verpakt in een terracotta potje, persoonlijk doosje, blikje of transparant zakje. Kies een verpakking en personaliseer met een logo of maak een volledig eigen ontwerp.


Geluksklaver per post

Op zoek naar een opvallende postmailing? Verstuur geluksklavers per post naar al je klanten en relaties. Ontwikkel een bijpassende campagne bij het geluksklaver kweeksetje en je gaat gegarandeerd opvallen. De geluksklavers zitten verpakt in een doosje dat je volledig zelf kunt ontwerpen. Uiteraard helpen we je hier graag bij.


Geschiedenis van het klavertje vier

Vooral dankzij de zeldzaamheid, en ook door de vorm die doet denken aan een kruis, wordt get vinden of het krijgen van een "klavertjevier" sinds de middeleeuwen beschouwd als een geluksbrenger. Volgens de legende stelt elk deelblad iets voor: het eerste de hoop, het tweede vertrouwen, het derde liefde en het vierde geluk.


Klavertje 1, 2, 5, 6, 7, 18, 21

Nog veel zeldzamer dan klavertje vier zijn klaverbladen met meer of minder blaadjes dan drie of vier. De Zwitserse klaverbladverzamelaar Ramon Mayer bezat er 1027, waarvan 1 eenbladige, 5 tweebladige, 869 vierbladige, 147 vijfbladige, 4 zesbladige exemplaren en 1 zevenbladig exemplaar. Volgens het Guinness Book of Records is 56 het hoogste aantal deelblaadjes gevonden op één blad van de witte klaver.


Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes