• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sangriaatje

Basisprijs per stuk € 16,29 € 19,71 incl. BTW

Schijnt het zonnetje lekker in de tuin en is het tijd voor een verfrissend drankje? Pak dan maar de sangria uit de kast. De zoete smaak van het fruit geeft je een echt zomers gevoel!

Sangriaatje

Proost

Een heerlijke zomerse dag in je eigen tuin? Nou daar past zeker wel een fruitige sangria bij. Creëer een smaakvolle sangria met een verrukkelijke afdronk. Je kunt kiezen uit een rode sangria of een witte sangria. Waar heb je deze zomer trek in?

Rode sangria

Laat je verrassen door de smaken van gedroogde aardbei, gedroogde appel, gedroogde sinaasappel en gedroogde blauwe bes. Voeg er zelf alleen nog een heerlijke rode wijn aan toe. Voor de optimale smaaksensatie laat je de wijn een half uurtje in het fruit trekken. Hierna voeg je nog wat bruisend water toe en voilà je sangria is klaar.

Witte sangria

Met de verrukkelijke ingrediënten van gedroogde mango, gevriesdroogde appel en gedroogde munt ontstaat er in de karaf een fruitexplosie. Bepaal zelf waarmee je dit fruitige drankje af maakt. Een heerlijke zoete wijn of kies je voor een frisse droge wijn?

Personaliseren

Maak dit geschenk af met een ontwerp op het kistje. Je kunt zelf een ontwerp maken op basis van onze werktekening, die je kunt vinden onder het kopje ‘specificaties’. Gebruik bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl in het ontwerp en laat je logo shinen op het kistje! Geef je dit liever uit handen? Geen probleem! Schakel onze hulp in en wij maken een passend ontwerp die aan jouw wensen voldoen.

Sangriaatje

Specificaties

Afmetingen 36,5 cm x 10,5 cm
Inhoud Pineut sangria 32 gr

Downloads

Sangriaatje

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de kist worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas gemaakt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Sangriaatje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sangriaatje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 16,29 (€ 19,71 incl. BTW)
100 € 16,05 (€ 19,42 incl. BTW)
250 € 15,85 (€ 19,18 incl. BTW)
500 € 15,65 (€ 18,94 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!