• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerst banketstaaf

Basisprijs per stuk € 10,25

Heerlijke kerst banketstaaf van 250 gram in een leuke verpakking! Leuk kerstgeschenk voor bij de koffie op kantoor.

Kerst banketstaaf

Kerst banketstaaf als kerstgeschenk

December is de maand van alle feestdagen, lekkernijen en niet te vergeten: kerstgeschenken. Trakteer jouw collega's, relaties en klanten op deze heerlijke kerst banketstaaf! Voor bij de koffie en thee.

Deze smakelijke kerst banketstaaf is gemaakt met echte roomboteramandelspijs, afgewerkt met gebruineerde amandelen en bestrooid met poedersuiker. De kerst banketstaaf weegt 250 gram en wordt geleverd in een gezellige rode doos.

Maak jouw geschenk nog iets persoonlijker, door de doos te laten bedrukken! Je kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo toevoegen, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Ben je handig met ontwerpen? Leef je dan uit op jouw unieke ontwerp! Download het stramien onder het kopje 'specificaties'. 

Heb jij wel ideeën, maar kun je hulp gebruiken bij de uitvoering hiervan? Geef het hierboven aan ons door! Het enige wat je hoeft te doen is jouw logo en wensen door te geven. Ons creatieve team zorgt dan voor een mooi en uniek ontwerp voor jouw kerst banketstaaf.

Geef jouw bestelling hierboven door en dan komt onze kerstman met zijn rendieren binnenkort langs om de kerst banketstaaf af te leveren! Heb jij relaties door het hele land zitten of heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? De kerstman bezorgt de kerst banketstaaf ook graag bij al jouw relaties thuis.

Kerst banketstaaf

Specificaties

Gewicht 250 gram
Inhoud 250 gram banketstaaf
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Kerst banketstaaf

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de dozen wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerst banketstaaf

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerst banketstaaf

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?