• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

IJslolly met eigen ontwerp etiket

Basisprijs per stuk € 0,60 € 0,73 incl. BTW

IJsjes bedrukken met eigen logo of een geheel eigen design. Een unieke zomerse giveaway voor klanten en bezoekers! Deze waterijslolly's met eigen ontwerp etiket zijn om zelf in te vriezen, dus ook eenvoudig te distribueren. 

IJslolly met eigen ontwerp etiket

Heerlijk waterijs in een unieke verpakking

Waterijsjes met eigen ontwerp bedrukking, om uit te delen aan (potentiële) klanten en bezoekers! Promoot jouw bedrijf, evenement, nieuw product, etc. met deze zomerse giveaway! Op een warme zomerdag vallen deze ijslolly's gegarandeerd in de smaak. 

De ijslollies (40 ml) zijn verkrijgbaar in een mix van smaken: kers, perzik, cola, citroen en waldmeisterkruid. De waterijsjes kun je zelf invriezen! Schenk de ijslollies onbevroren aan je klantrelatie, als toevoeging aan jullie zomer postmailing bijvoorbeeld. Of vries de ijsjes in en deel ze bevroren uit op een beurs, evenement of open dag! Een ijslollie heeft de volgende afmeting: 45 x 170 mm.

IJsjes bedrukken met eigen logo / design

Je kunt deze ijsjes bedrukken met een eigen logo of zelfs een geheel eigen design. De ijslolly's worden voorzien van een etiket die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Genoeg ruimte om jouw persoonlijke boodschap achter te laten. De sticker is 25 x 148 mm en wordt in full colour bedrukt. Je vindt de werktekening op deze pagina. Je kunt deze via het bestelformulier met je bestelling meesturen, of achteraf aanleveren. Wij gaan pas over tot productie als jij de digitale drukproef hebt goedgekeurd. 

Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag of laat onze creatieve afdeling je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een super gaaf ontwerp. 

Promoot deze zomer jouw bedrijf, product of evenement op een wel heel unieke manier! Schenk een beetje verfrissing op een warme dag en communiceer direct jouw persoonlijke boodschap naar je (potentiële) klanten.

IJslolly met eigen ontwerp etiket

Specificaties

Afmetingen 45 x 170 mm
Gewicht 40 gram
Inhoud 40 ml waterijs: mix aan smaken (kers, perzik, cola, citroen en waldmeisterkruid)
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

IJslolly met eigen ontwerp etiket

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het etiket wordt eenmalig instelkosten van €89,00 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

IJslolly met eigen ontwerp etiket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
IJslolly met eigen ontwerp etiket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
500 € 0,60 (€ 0,73 incl. BTW)
1000 € 0,55 (€ 0,67 incl. BTW)
2500 € 0,50 (€ 0,61 incl. BTW)
5000 € 0,45 (€ 0,54 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!