• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kleine slipper met frisse inhoud

Basisprijs per stuk € 3,90 € 4,72 incl. BTW

Kleine slipper gevuld met frisse inhoud. Kies uit pepermunt of ijsjes als inhoud en verras je collega's of klanten met een origineel zomergeschenk. De slippertjes zijn er in 5 verschillende vrolijke en zomerse designs en zijn als assorti (gemixt) te bestellen.

Kleine slipper met frisse inhoud

Kleine slipper met frisse inhoud

Geef je (klant)relaties een klein zomergeschenk cadeau met dit kleine slipperblikje met frisse inhoud. Kies zelf de inhoud van het slipperblikje (pepermunt of ijsjes). Een bijzonder en een leuk zomercadeautje met lekkere frisse inhoud voor tijdens de warme zomerdagen.

Inhoud van de kleine slipper

Het kleine slipperdoosje is gevuld met mini ijsjes of pepermuntjes. Jij kunt zelf kiezen welke van de twee je in het slipperdoosje wilt hebben.

Kleur kleine slipper

De kleine slippers zijn er in maar liefst 5 verschillende vrolijke en zomerse kleuren: roze met stippen, roze met zonnetjes, roze met bloemen, oranje met bloemen en blauw met bloemen. Bij een bestelling worden de slippertjes als assorti geleverd, dus gemixt.

Personalisatie mogelijkheden

Het is mogelijk om dit vrolijke zomergeschenk te personaliseren door een kleine tag aan de slipper toe te voegen. Kies uit de de 4 zomerse ontwerpen of lever je eigen ontwerp aan. Maak de tag bijvoorbeeld op in de kleuren van jouw bedrijf of organsatie om het geschenk nog persoonlijker te maken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! In dat geval maakt onze grafische afdeling graag een ontwerp voor je, geheel naar jouw wensen.

Kleine slipper met frisse inhoud

Specificaties

Afmetingen 7,8 cm x 3,8 cm
Inhoud IJsjes of pepermunt

Downloads

Kleine slipper met frisse inhoud

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Voor de bedrukking van de tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kleine slipper met frisse inhoud

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kleine slipper met frisse inhoud

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,90 (€ 4,72 incl. BTW)
100 € 3,45 (€ 4,17 incl. BTW)
250 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
500 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!