• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koeltas Mini

Basisprijs per stuk € 15,95

Als je op zoek bent naar een echt uniek zomercadeau voor je personeel of klanten, dan is dit absoluut het ideale cadeau! Een mini koeltas die ondanks het compacte formaat, rijkelijk is gevuld met allerlei leuke en lekkere zomerartikelen. Zo kom je de zomer zeker wel goed door!

Koeltas Mini

Rijkelijk gevulde mini koeltas

Verras je personeel, klanten of andere (zakelijke) relaties met de mini koeltas van Geluk.com. De inhoud stelt je zeker niet teleur. Wij hebben namelijk ons uiterste best gedaan om deze mini koeltas zo goed mogelijk te vullen met allerlei lekkere en bijpassende producten om zo goed mogelijk een hete zomer door te komen. Er ontbreekt helemaal niets aan dit zomerpakket!

Inhoud mini koeltas

Deze mini koeltas is rijkelijk gevuld met allerlei lekkere en handige zomerproducten. Hieronder alle producten die je in de koeltas kunt vinden:

  • Opvouwbare frisbee
  • Zonnebril
  • Zonnebrand *LET OP: Vanwege beperkte beschikbaarheid van de zonnebrand kunnen wij ook een alternatief product leveren.
  • 2x Coca Cola 250ml of Heineken (€1,- meerprijs)
  • Pringles Original of Paprika 70gr
  • Borrelnootjes Duyvis 45gr

Je kunt kiezen uit blauwe of gele accessoires.

Deze koeltas is perfect voor 6 blikjes, maar natuurlijk kan je er ook andere dingen in bewaren. Het tasje is van geweven papier, dus zeer duurzaam! Met een voorvak en draaghengsel kan jij zo het strand op. Isolatie materiaal: PE schuim laag.

Bekijk ook:

Mini koeltas personaliseren en A6 kaart toevoegen

Wil je de mini koeltas personaliseren en je logo erop laten bedrukken? Dat kan bij een minimale afname van 150 stuks. Hiervoor dien je wel een offerte aan te vragen. Ook kun je een A6 kaart toevoegen aan de mini koeltas. Deze kaart is groot genoeg voor een persoonlijke boodschap, eigen logo en volledige opmaak in de huisstijl van je onderneming.

Koeltas Mini

Specificaties

Inhoud Opvouwbare frisbee - Zonnebril - Zonnebrand - Coca Cola 250 ml 2x of Heineken - Pringles Original of Paprika 70 gr - Borrelnootjes Duyvis 45 gr

Downloads

Koeltas Mini

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Koeltas Mini

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koeltas Mini

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 15,95
100 € 15,15
250 € 14,25
500 € 13,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!